Labākā izklaide krievu valodā Kanālā 7, Kino7, Kanālā 7+ un Semejka

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kad pienāk gada tumšākie un garākie vakari un roka pati sniedzas pēc televīzijas pults, ir patīkami uzzināt par jauniem un kvalitatīviem televīzijas kanāliem. Šoruden pie skatītājiem ir nonākuši populārā TV kanāla “Kanal 7” radinieki krievu valodā: “Kino7”, “Kanal7+” un “Semejka”.

Visi četri kanāli ir kvalitatīvas izklaides kanāli krievu valodā visai ģimenei. “Kanal7” piedāvā dažādu žanru krievu un ukraiņu seriālus, vietējās ziņas krievu valodā “TVNET krieviski”, diskusiju raidījumu “Kas jums maksā?”, kā arī intelektuālās viktorīnas “Uz visu banku!” pirmizrādi.

“Kino7” – tās ir filmas krievu valodā, kuras iznākušas pēdējā divdesmitgadē. Filmas “Ekipāža”, “Matilda”, “Ledus”, “Majors”, “Normāls esmu tikai es”, kā arī daudzas citas skatāmas kanālā “Kino7” no agra rīta līdz vēlam vakaram.

Ārzemju seriālu cienītājiem patiks “Kanal7+”. Tas piedāvā populārus dažādu žanru ārzemju seriālus ar tulkojumu krievu valodā, piem., “Vera”, “Komisārs Reksis”, “Mentālists”, “Jaunā es”, “Rizoli un Aila”, kā arī ārzemju mākslas filmas.

Un visbeidzot izklaidējošais un izzinošais kanāls pašiem mazākajiem – “Semejka”. Tas priecēs Jūsu bērnus ar animācijas filmām “Cūciņa Pepa”, “Runājošais Toms un viņa draugi”, “Neparasta ģimenīte”, “Robins Huds”, kā arī izglītojošiem raidījumiem “Ak jel, tas ir tik neparasti!”, “Zinātnes maksimums” un daudziem citiem.

Uzlabo savus vakarus ar jauniem TV kanāliem! Jautā savam operatoram!

Kanāli ir pieejami Baltcom, Balticom, Netvision, Elektrons K, Skatvis, Starnet, Livas piedāvājumos.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu