Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Spēcīgi sieviešu orgasmi - seksa gudrības vīriešiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pastāv trīs mīti par sievietes seksuālo apetīti, kurus vīrieši uzskata par pašsaprotamiem:

  • Vīriešiem ir lielāka seksuālā apetīte nekā sievietēm
  • Veltīt sevi vienīgajai/-am un īstajai/-am mīļotajai/-am vīriešiem ir grūtāk nekā sievietēm.
  • Vīriešiem sekss kļūst par ikdienu ātrāk nekā sievietēm

Visi šie apgalvojumi ir meli! Sieviete neprasa romantiku, viņa pieprasa iekāri un kaisli. Sieviešu seksuālā iekāre ir daudz pirmatnējāka nekā pieņemts uzskatīt. Sievietēm ir daudz lielāka iespēja atteikt seksu nekā vīriešiem. Bet ne tāpēc, ka mūsu libido ir zems. Sievietes lielākoties ir atturīgas attiecībā uz seksu, jo to pieprasa sociālās normas. Seksuāli atbrīvotu sievieti uzskata par dāmu ar zemu sociālo statusu, bet vīrietis ir mednieks. Ja sieviete varētu ļauties savai pirmatnējai pusei, redzētu īstus kaisles velniņus, lēkājot visapkārt. Sievietes sagaida, ka sekss būs erotisks un aizraujošs, taču bieži vien kautrējas par to pastāstīt vīrietim. Viņas baidās no vīrieša mulsinošā sauciena: “Kas notika? Visu laiku bija labi, bet tagad vairs nav?” Ja rutīna guļamistabā kļūst garlaicīga un atkārtojas, sieviete ir tā, kas vīrietim saka “nē”. Pētījumi liecina, ka katra trešā sieviete pamet savu vīrieti, jo nav apmierināta ar seksu. Seksam jābūt aizraujošam un erotiskam- vārdam “nē” pilnībā jāpazūd no vārdu krājuma!

Sieviešu individualitāte un intimitāte

Tas, kas patika Anitai vai Ritai, var nepatikt Lindai. Lai ar baudu pieskartos mīļotajai, jāievēro zelta likums - pieskarieties viņai vēl maigāk un glāstiet viņu vēl lēnāk – tā, kā vēlētos, lai pieskaras jums. Savam priekam pēkšņi varat atklāt, ka jūsu mīļotajai patīk temps, saspiešana un erotisks pēriens. Ir svarīgi pajautāt sievietei, ko, kā un vai viņai patika? Nepajautājot, nodarbojaties ar seksu, it kā būtu aizvērtas acis.

Par sieviešu orgasmu

Daudz runā, cik grūti sievietei ir sasniegt orgasmu. Patiesībā lielākā daļa sieviešu spēj sasniegt orgasmu 5 minūšu laikā vai pat ātrāk, ja izmanto pareizu tehniku. Sievietei, masturbējot vienatnē un izmantojot vibratoru, nav nepieciešamas 20 minūtes, lai sasniegtu orgasmu. Tehnika uz priekšu un atpakaļ, ko daudzi vīrieši mīl gultā, nekādā veidā nestimulē sievietes klitoru. Pat G punkta orgasms patiesībā ir klitora nervu orgasma rezultāts. Proti, šie nervi dažām sievietēm atrodas diezgan dziļi. Laika starpība starp vīriešu un sieviešu orgasmu ir aptuveni 15 minūtes.

Ja piekūnam būtu klitors

Klitors ir vienīgais cilvēka orgāns, kas paredzēts tikai baudas gūšanai. Neraugoties uz to, klitors sabiedrības uzmanības lokā nonāca 2005. gadā, kad Dr. Helēna O Konelli iepazīstināja ar šo ķermeņa daļu kā urinēšanas vai kauna funkciju. Klitorā ir četras reizes vairāk nervu nekā dzimumloceklī. Vīrietis, kurš negodina klitoru kā altāri, atstāj savu sievieti bez dievišķiem orgasmiem.

No klitoru laizošas seksa rotaļlietas līdz spēcīgam orgasmam

Foto: Publicitātes foto

Zinājāt, ka klitors uzbriest un kļūst tikpat liels kā dzimumloceklis vai pat lielāks? Tas, ko redz acs, ir tikai neliela daļa no klitora. Zinošs vīrietis stimulē arī zonu ap klitoru. Tas, kas uzbudināja jūsu iepriekšējo partneri gultā, var nebūt saistošs jūsu pašreizējai draudzenei. Katra sieviete ir atšķirīga. Lielisks veids, kā noskaidrot, kādi ir jūsu sievietes baudas punkti, ir klitora stimulatora izmantošana. Rotaļlieta klitora laizīšanai ir kā metāla detektors smilšu pludmalē vasarā. Tā ietaupīs stundām ilgu, bezjēdzīgu netīrumu rakšanu.

Vāji maksts muskuļi = vājš orgasms

Foto: Publicitātes foto

Gadu gaitā un dzemdību rezultātā iegurņa muskuļi kļūst vāji, līdz ar to zūd arī orgasma spēks. Ja vīrietis vēlas, lai viņa sieviete kliegtu aiz baudas, sievietei nepieciešamas vaginālās bumbiņas un iedvesma smagiem treniņiem.

Par lubrikantu

Tas, ka sieviete nav mitra, nenozīmē, ka nav uzbudināta. Vaginālajam sausumam ir vairāki iemesli, bet neviens no tiem nav saistīts ar vīriešiem: smēķēšana, alkohola lietošana, hormoni utt. Nedomājiet, ka kaut kas nav kārtībā, ja sieviete nav mitra. Ja ar visiem citiem uzbudinājuma rādītājiem viss ir kārtībā, kaisles liesma deg, lubrikanta ir labākais vīrieša draugs.

Foto: Publicitātes foto

Erotiskas un nerātnas spēles pāriem

Iespējams, rodas jautājums, kāpēc jāspēlē seksa spēles, ja varat nodarboties ar seksu? Atbilde ir priekšspēle - priekšspēle un vēlreiz priekšspēle! Tā ir vissvarīgākā sievietes uzbudinājumam.

Foto: Publicitātes foto

Atvēliet laiku, lai izprastu savas sievietes seksuālo baudu. Papildiniet guļamistabas “ēdienkarti” ar pikantiem aksesuāriem no interneta veikala www.melnskakis.lv

Nerātnas izklaides,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu