Trešdienas horoskops: 2. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 2. novembrim.

AUNS

Šodien domāsi par jauniem izaicinājumiem un apsvērsi vērienīgus plānus. Būs jāstrādā vaiga sviedros, bet vēlāk tiksi godam atalgots. Vakarā apspriedies ar savējiem un uzklausi viņu viedokli.

VĒRSIS

Ambīciju netrūkst! Ja ir iespējas, piesaki savu kandidatūru augstākam amatam vai apdomā privātā biznesa projektus. Ir īstais laiks izcelties, izvirzīties un parādīt savu varēšanu.

DVĪŅI

Spēsi pārliecināt par savām idejām un iespējām tās realizēt. Iespējams pavairot ienākumus, tikai... nevajadzētu pārāk lutināt savus mīļos. Dāvanu vērtība nav cenā, bet gan sirds siltumā.

VĒZIS

Tavas "pelēkās šūniņas" čakli rosās – atradīsi risinājumus visdažādākajās situācijās. Arī tad, ja šķietami viss nonācis strupceļā.

LAUVA

Filozofiski apcerīgs noskaņojums. Dzīvosi līdzi pasaules notikumiem un tas ietekmēs garastāvokli. Vari noziedot kādu artavu labdarībai.

JAUNAVA

Tev tīk noteikta lietu kārtība, bet šodien tā var tikt izjaukta. Ja iestājas brīdis, kad gribās pateikt visiem visu, tad šoreiz labāk tomēr paturi sakāmo pie sevis.

SVARI

Daudz jaunas informācijas. Pašam jātiek skaidrībā, kur patiesība un... vai tā ir tikai viena, vai arī – katram sava. Atceries: ikvienai medaļai ir divas puses.

SKORPIONS

Rudens raisa filozofiskas noskaņas – kādam tās var būt pārdomas par globālām tēmām, kādam par sirdslietām. Kaut arī trauksmaina darba diena, atvēli laiku sev, lai pabūtu vienatnē.

STRĒLNIEKS

Gribēsi dzīvē kaut ko mainīt, ķerties pie jauniem darbiem un projektiem. Iedvesma pie tevis atnāks visdažādākajos veidos, turklāt arī domubiedru netrūks.

MEŽĀZIS

Cilvēki tavā viedoklī ieklausīsies un respektēs to. Viegli veidosi lietišķus un privātus kontaktus – labs laiks pārmaiņām darbā vai biznesā. Kādam sirdī var uzdzirkstīt romantikas uguntiņa.

ŪDENSVĪRS

Būs sajūta, ka strauji jādodas uz priekšu un jāpieņem izšķiroši lēmumi. Atceries, ka latvieši saka: "ātri tikai blusas ķer". Nedari neko steigā. It īpaši tad, ja runa par darba, biznesa vai finanšu jautājumiem.

ZIVIS

Neparasta un daudzkrāsaina diena. Būs viedas atziņas, un citi tevi uzskatīs par autoritāti. Dalies pieredzē, tikai dari to bez viedokļa uztiepšanas. Vakarā jāgādā par mieru un saticību mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu