Sestdienas horoskops: 12. novembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Horoskopi sestdienai, 12. novembrim.

AUNS

Šo dienu mīļuprāt pavadīsi ar tuviniekiem. Raisīsies saistošas sarunas un no rokas ies mājas darbi. Vari sarīkot rudens ģenerāltīrīšanu, uzaicināt talkā draugus.

VĒRSIS

Apciemo radiniekus vai sarīko ģimenes pusdienas. Mīļie cilvēki – tas ir spēks un atbalsts. Iespējama interese par dzimtas vēsturi, labprāt pārlaposi senus bilžu albumus.

DVĪŅI

Šodien daudz sirsnības, mīlestības un emocionālais pacēlums. Lielisks laiks, lai kopā ar mīļiem cilvēkiem pasāktu ko aizraujošu – dotos ekskursijā vai rīkotu ballīti.

VĒZIS

Diezgan „pūcīgs” garastāvoklis – vai no rīta neesi izgulējies, vai ar kreiso kāju no gultas izkāpis... Dari to, kas atgriež optimismu un enerģiju. Vai vienkārši atpūties, nedarot neko.

LAUVA

Sirsnīgu emociju un labestības diena. Ar prieku rūpēsies par saviem mīļajiem, arī saimniecības darbi ies no rokas. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Mājas dzīvē vajadzētu veikt dažus saudzīgus pārkārtojumus, taču domas un vēlmes savējiem dari zināmas bez liekām emocijām. Vārdi, kas izteikti ultimatīvā formā, sastapsies ar pretestību.

SVARI

Ja dodies īsā nedēļas nogales ceļojumā, tad rēķinies ar to, ka iespējamas iepriekš neparedzamas situācijas. Organizē visu kārtīgi. Kādam saistībā ar ārzemju tēmu var rasties simpātijas.

SKORPIONS

Ģimenes cilvēkiem risināmi pedagoģiskie jautājumi, bet nedrīkst aizmirst arī par kādu brīdi romantiskā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Pievilcība un šarms ļaus iekarot sirdis. Ja esi brīvs, dzīve var uzdāvāt jauku satikšanos ar nopietnu turpinājumu. Ģimenes cilvēkiem vēlams kopā sarīkot aizraujošu pasākumu.

MEŽĀZIS

Aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās, bet nesteidzini notikumus. Viegls flirts un sirsnīgi uzmanības apliecinājumi dzīvei piešķir jaunas krāsas, un dzīve ir jābauda.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu vislabāk pavadīt, pievēršoties dienišķajiem mājas darbiem, un ģimenes palutināšanai. Vakarā vari arī sarīkot draugu ballīti intelektuālā gaisotnē.

ZIVIS

Sirdslietās saviļņojoši romantiskas jūtas. Dodies kopā ar mīļoto baudīt viens otra klātbūtni kaut kur prom no civilizācijas. Ja esi brīvs un iepazīsties ar kādu, tad attiecības nesasteidz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu