Ukrainas bēgļu un Latvijas jauniešu mentālās veselības atbalstam "Swedbank" ziedos 50 000 eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

"Swedbank" ziedos 50 000 eiro Ukrainas bēgļu un Latvijas jauniešu mentālās veselības atbalstam, aģentūru informē bankas pārstāvji.

"Swedbank" decembra izskaņā atbalstīs piecas nevalstiskās organizācijas, kuru mērķis ir palīdzēt Ukrainas bēgļiem Latvijā, kā arī stiprināt jauniešu mentālo veselību. Biedrībai "Gribu palīdzēt bēgļiem", "Pusaudžu resursu centram", "Skalbes" krīžu centram, centram "Dardedze" un "Open radošajiem centriem" darbinieku vārdā "Swedbank" ziedos 50 000 eiro.

Ziemassvētku ziedojums bankā kļuvis par tradīciju -

ceturto gadu "Swedbank" novirza 50 000 eiro darbinieku balsojumam, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem atbalsts ir ļoti nepieciešams.

"Swedbank" valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis norāda, ka atbalsts ir kritiski nepieciešams cilvēkiem, kuri Latvijā patvērušies no kara šausmām, bet vienlaikus nedrīkst aizmirst arī par nepieciešamību atbalstīt organizācijas, kas strādā ar mentālās veselības jautājumiem un atbalsta sniegšanu krīzes situācijās nonākušajiem.

Jau iepriekš "Swedbank" darbinieki atbalstījuši biedrību "Gribu palīdzēt bēgļiem", kā arī "Dardedzi" un "Pusaudžu resursu centru", šogad ziedojumu saņems arī "Skalbes" krīžu centrs un "Open radošie centri", kuri ikdienā sniedz gan praktisku, gan psiholoģisku atbalstu jauniešiem.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu