Piektdienas horoskops: 23. decembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi piektdienai, 23. decembrim.

AUNS

Atklāsies, ka darbā pilnīgi obligāti un tieši šodien vēl pirms gadumijas jāpaveic kas svarīgs. Nepiktojies, apvaldi emocijas un ķeries klāt. Visu paspēsi, tostarp vakarā pat paveikt svētku sagatavošanās darbus.

VĒRSIS

Enerģiski ķersies pie darbiem, un būsi tas, kurš ved aiz sevis kolēģus un neļauj nevienam slinkot. Kā dienā būsi iesācis, arī vakarā mājās turpināsi darboties. Pirms svētkiem jāsakārto saimniecība.

DVĪŅI

Gada pēdējās nedēļas pēdējā darba diena... Jāstrādā, bet domas citur kavējas. Diena bez lietišķā entuziasma. Kāds sapņo par romantisku randiņu, kāds par garajām svētku brīvdienām.

VĒZIS

Tu proti uzklausīt un uzmundrināt, un kādam tavs padoms šodien var izrādīties ļoti noderīgs. Atbalsti, palīdzi un pretī saņemsi mīļu „paldies”. Labos darbus cilvēki parasti atminas.

LAUVA

Ļoti ražīga diena, vari pat izdarīt vairākus darbus vienlaikus. Un arī atrast laiku ar draugiem patērzēt. Jebkuru informāciju pārbaudi, lai nesanāk, ka esi iesaistīts baumošanā.

JAUNAVA

Kam korporatīvā ballīte, kam lietišķas sarunas un nākamā gada projektu apspriešana... Ar atbildīgu pieeju nostiprināsi autoritāti, un iespējams kāds profesionālās izaugsmes piedāvājums.

SVARI

Svarīgus darbus neplāno, jo diez vai izdosies paveikt ko būtisku. Palēnām izdari pašu nepieciešamāko un apdomā, pie kā ar pilnu jaudu jāķeras pēc jaunā gada.

SKORPIONS

Visu pats! Skorpions taču ir gudrākais un rūdītākais. Par to neviens nešaubās, tomēr pārāk daudz darbu uzņemties šodien nevajadzētu. Vakarā romantiski mīlestības piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Ja neesi atstājis darāmo uz pēdējo brīdi, tad aši paveiksi visu, kas jādara, saplānosi to, kas darāms pēc jaungada un vari doties brīvdienās. Ja darbi iekrāti, tad gan diezgan liels stress.

MEŽĀZIS

Šodien nekāda ražīgā strādāšana nesanāks – darbā apsveikumi, nelielas svinības, laba vēlējumi no darījumu partneriem, jauka, bet ne lietišķa atmosfēra. Dodies agrāk mājās un sāc gatavoties Vecgada vakaram.

ŪDENSVĪRS

Šodien vēl daudz jāpaspēj. Idejas, plāni, ieceres – būsi gatavs veikt priekšdarbus, lai, iesoļojot jaunajā gadā, plūktu laurus profesionālajā jomā. Apspriedies ar domubiedriem.

ZIVIS

Saņemsi Jaungada apsveikumus no kolēģiem vai darījumu partneriem, taču vari arī pats sevi palutināt ar kādu dāvanu – sen kārotu pirkumu. Esi daudz strādājis un godam nopelnījis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu