Ceturtdienas horoskops: 5. janvārim

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi ceturtdienai, 5. janvārim.

AUNS

Ar savu enerģiju un dzirkstošo noskaņojumu iedvesmosi kolēģus un biznesa partnerus. Darbi ies uz priekšu, un diena paskries nemanot. Vakarā sazinies ar draugiem un pievērsies sportiskām aktivitātēm.

VĒRSIS

Jūtot brīvdienu tuvumu, šodien grūti iekustēties... Ievēro, ka bez sūra darba nekas neradīsies, bet tie augļi vēlāk būs saldi un ļoti tīkami. Vari apspriest jaunus projektus.

DVĪŅI

Duālas noskaņas: sirds saka vienu, prāts ko citu. Jāatrod veids kā līdzsvaroties – varbūt pusdienas pārtraukumā jādodas pastaigāt. Vajag izvēdināt galvu un tad domas sakārtosies.

VĒZIS

Darbā vai biznesā var rasties no tevis neatkarīgi šķēršļi un problēmas, kas jārisina. Nekāda traģēdija nebūs, bet arī sīkumi var radīt stresu. Pēc darba dari to, kas palīdz atgūt līdzsvaru.

LAUVA

Darbā var izcelties strīdi. Lai arī kā gribētos pierādīt savu taisnību, atceries, ka gudrākais piekāpjas un „dodamies tālāk”... Ja rodas jaunas idejas, tad ir vērts meklēt domubiedrus.

JAUNAVA

Droši vien esi jau pieradis, ka tev bieži vien tiek deleģēti papildus pienākumi. Ja arī kaut ko apņemies, tad tomēr pievērs uzmanību atalgojumam. Nedari neko par „pliku paldies”.

SVARI

Tuvojoties gadumijai, pieaug spriedze. Daudz darba, var mainīties pienākumi un ļoti iespējams, ka pietrūkst kādu zināšanu. Nesatraucies - ātri atradīsi vajadzīgo informāciju tīmeklī.

SKORPIONS

Ja uzzini, ka darbā briest kādas pārmaiņas, tas var radīt nelielu apjukumu un satraukumu, bet atceries: viss kas notiek, notiek uz labu. Pagaidām ieņem novērotāja pozīciju.

STRĒLNIEKS

Ja šķiet: kāda sadarbība sevi izsmēlusi, tad ar godu jāatvadās. Gan radīsies vietā kas jauns. Galu galā – gada nogale tam ir domāta, lai izvērtētu, izdarītu secinājumus un domātu par nākotni.

MEŽĀZIS

Darbā būsi autoritāte neatkarīgi no statusa vai amata nosaukuma. Ja neesi priekšnieks, arī tad tavs viedoklis būs svarīgs. Darbu plānos iespējamas pēkšņas izmaiņas, bet tu tiksi ar visu galā.

ŪDENSVĪRS

Ja gūsi atzinību par novatoriskām idejām profesionālajā jomā, tas vēl nenozīmē, ka tālrunī skanēs īsziņas par bankas konta papildinājumu. Runā par atalgojumu.

ZIVIS

Kolēģi vai biznesa partneri augstu vērtēs tavu darbošanos, un arī pašam būs gandarījums. Tajā pašā laikā svarīgi neļaut vaļu emocijām, kad gribās aizrādījumus vai ierosmes izteikt asākā tonī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu