Pirmdienas horoskops: 9. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 9. janvārim.

AUNS

Ar jauniem plāniem apdomīgi, jo patlaban ir tāds piņķerīgs laiks. Var gadīties, ka vēlmes lielākas nekā iespējas un ir riski pārrēķināties. Nedari neko steigā.

VĒRSIS

Šodien vēlēsies uzņemties līdera lomu, un organizēt darbus – neatkarīgi no amata nosaukuma un statusa. Ja kāds gribēs slinkot vai darāmo paveikt pa roku galam, tad no tevis dabūs trūkties.

DVĪŅI

Pārsteigsi ar idejām un oriģinālo skatījumu uz situācijām, taču darbā var gadīties arī kādi sakāpināti emocionāli brīži. Ja kaut kas neizdodas vai kāds izsaka nepamatotu kritiku, neņem tuvu pie sirds.

VĒZIS

Var rasties neparedzēti apstākļi, kad jāpieņem izšķiroši lēmumi, un kad nav laika ilgi domāt, svārstīties un šaubīties. Ja grūti tikt skaidrībā, konsultējies ar draugiem.

LAUVA

Nedēļas pirmā diena ļoti trauksmaina. Nervi saspringti un dažu brīdi šķitīs, ka visa kā par daudz. Taču tu tiksi galā sekmīgi un saņemsi arī uzslavas.

JAUNAVA

Darbā atbildīgi uzdevumi, ko paveiksi ar visaugstāko novērtējumu. Kolēģi tevi atzīs par autoritāti, kam vienmēr var taujāt padomu. Iespējams arī papildus novērtējums materiālā izteiksmē.

SVARI

Labs nedēļas sākums – būs skaidra vīzija par veicamajiem darbiem, sekmīga sadarbība ar kolēģiem un komandas sajūta. Tavas idejas tiks augstu vērtētas.

SKORPIONS

Darbā jaunas radošas un pelnošas ieceres, kuras kolēģi vai darījumu partneri novērtēs ļoti atzinīgi. Drīz var rasties lieliskas idejas tās īstenot, tikai nesteidzini notikumus.

STRĒLNIEKS

Aktīva, darbīga un radoša diena. Liec lietā savas komunikācijas spējas un šarmu: atstāsi labu iespaidu, viegli veidosi pazīšanās un noderīgus lietišķos kontaktus.

MEŽĀZIS

Sekmīgas lietišķās sarunas, iespējas palepoties ar zināšanām un pieredzi. Cita starpā tā noderēs ne tikai kolēģiem, bet arī pašam. Būsi ar sevi un savu veikumu ļoti apmierināts.

ŪDENSVĪRS

Prātā grandiozi plāni. Varbūt arī šaubas par izdošanos... Esi vērīgs, jo jaunās iespējas ir kaut kur tepat līdzās. Un ne tikai sākt kaut ko ambiciozu, bet arī labi nopelnīt.

ZIVIS

Prātā var ienākt ienesīga biznesa ideja. Iespējams arī piedāvājums iesaistīties jaunā projektā. Izšķirošus lēmumus pagaidām nepieņem, jānogaida vēl līdz nākamajai nedēļai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu