Svētdienas horoskops: 22. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi svētdienai, 22. janvārim.

AUNS

Sevis mīlēšanas diena. Prieku sagādās pastaiga gar jūru, sportiskas aktivitātes vai rāma meditācija. Galvenais izvēdināt galvu, lai domas sakārtojas un skats uz dzīvi pozitīvs.

VĒRSIS

Nedrīkst ļaut vaļu emocijām, kad gribas pateikt skarbāku vārdu. Šodien pēc iespējas mazāk laika pavadi sociālos tīklos, bet dodies ar ģimeni vai draugiem pasportot vai sarīkot ziemas pikniku.

DVĪŅI

Daudz enerģijas un sarunas ar mīļiem cilvēkiem. Tu ģimenē esi drošais plecs, uz kura allaž var atbalstīties, un tuvinieki to ļoti novērtē. Līdzās ir arī draugi, kam vari prasīt padomu un no sirds izrunāties.

VĒZIS

Tavās mājās valdīs labestība un saticība. Lieliska diena kopā būšanai, ģimeniskam pasākumam un spodrības darbiem. Brīvajiem ļaudīm piemērots laiks attiecību veidošanai.

LAUVA

Pozitīva diena kopā ar saviem mīļajiem. Atkal un atkal pārliecināsies, ka ģimene ir spēks. Kādam piepildīti brīži sirdslietās. Līdzās ir sirsnīga dvēsele, kuru iepazīsi kā no jauna.

JAUNAVA

Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Ja ar otro pusīti radušās domstarpības, tad lūko, kā attiecības uzlabot – sagādā sirsnīgu pārsteigumu. Ja sirds brīva – iespējama pārsteidzoša un saviļņojoša iepazīšanās.

SVARI

Lieliska diena mīlestības piedzīvojumiem. Ja patlaban esi viens, tad atver sirdi siltām un maigām jūtām. Ja tev ir otrā pusīte, tad iedvesmos romantiska divvientulība.

SKORPIONS

Prieku sagādās kopā būšana ar ģimeni un tuviem, mīļiem cilvēkiem. Atbalsts, noderīgi padomi, pozitīvas emocijas un jautri joki. Sirdslietās – ilgas pēc romantiskiem brīžiem.

STRĒLNIEKS

Mājās iespējama neliela spriedze un sīki strīdiņi. Mierīgi izrunājies ar savējiem, ja kas tiešām nav pa prātam. Derētu sazināties ar radiem un draugiem citās zemēs, un noskaidrot kā kuram klājas.

MEŽĀZIS

Dažādi saimniecības darbi. Ja esi plānojis pievērsties tehniskām lietām, ievēro instrukcijas un drošības pasākumus. Kad mājas darbi apdarīti, sazinies ar draugiem, būs par ko parunāt.

ŪDENSVĪRS

Dodies ar savējiem pārgājienā, garā pastaigā vai apmeklē kādu kultūras pasākumu. Tas nāks arī par labu attiecībām ar mīļoto cilvēku, noņems spriedzi un mazinās sīko strīdiņu riskus mājās.

ZIVIS

Nesteidzīga diena, privātajā dzīvē mazliet sentimentāls noskaņojums un attieksme pret apkārt notiekošo – filozofiska. Pārdomā, kas tev ir svarīgi un ko grasies paveikt tuvākajā laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu