Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izbrīvējiet dienu orgasmu baudīšanai - labākās seksa rotaļlietas no internetveikala Amazon

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Seksu, orgasmu un seksa rotaļlietas apvij noslēpumains miglas plīvurs. Vīrieši par seksu domā aptuveni 19 reizes, bet sievietes - līdz pat desmit reizēm dienā, labākajā gadījumā nodarbojoties ar seksu reizi nedēļā. Vienmēr kaut kas traucē, un līdz vakaram noskaņojums ir zudis.

Amazon ir vienīgais medijs, kurā atradīsiet godīgu un objektīvu kritiku par seksa rotaļlietām. Klienti iecienījuši tūkstošiem seksa rotaļlietu, kas sagādā orgasmu. To dēļ ir vērts izbrīvēt dienu, darbu atliekot uz vēlāku laiku!

#1 Vīriešu iecienītākais palīgs erekcijas paildzināšanai Studi 1001

Foto: Publicitātes foto

Studi 1001 paredzēts vīriešiem, kuri vēlas saglabāt erekciju līdz brīdim, kamēr sieviete sasniedz orgasmu! Starptautiskos pētījumos secināts, ka penetratīvais sekss ilgst aptuveni piecas minūtes, un ar to viss beidzas! Ja esat viens no tiem, kas gultā var izturēt tikai dažas minūtes, tad Studi 1001 paredzēts tieši jums. Kā ierīce darbojas? Gēls ir piemērots vīriešiem, kuriem nav problēmu ar erekciju un kuri sasniedz orgasmu 1-5 minūšu laikā. Želeja jāuzklāj uz dzimumlocekļa visā tā garumā. Želeja stimulē dzimumlocekļa apasiņošanu un vienlaikus samazina dzimumlocekļa jutīgumu. Sieviete ir laimīga, bauda penetrāciju un sasniedz orgasmu kopā ar partneri. Lēš, ka sievietei nepieciešamas aptuveni 20 minūtes penetratīva seksa.

Ja erekcija pazeminās, erekcijas krēms Maral ir labākais draugs guļamistabā; tas stimulē asins plūsmu un palielina jutīgumu.

Foto: Publicitātes foto

Vīriešu visu laiku iecienītākā seksa rotaļlieta internetveikalā Аmazon ir masturbators Tenga Spinner

Foto: Publicitātes foto

Маsturbatoru Тenga Spinner ir iecienījuši tūkstošiem vīriešu. Izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Masturbatora sieniņai pievienota rotējoša spirāle, kas rotē, kad tajā ievieto dzimumlocekli. Slīdiniet masturbatoru augšup un lejup pa dzimumlocekli un izbaudiet īpaši spēcīgu spirālveida stimulāciju. Iespējams, ka tikai asprātīga izjokošana ir labāka par šo masturbatoru!

#1 Sieviešu iecienītākais vibrators - Vibrators Мartinella divi vienā – kustas uz augšu un leju, kā arī stimulē klitoru

Foto: Publicitātes foto

Ja agrāk sievietes pirka vibrējošas seksa rotaļlietas, tad tagad viņas izvēlas vibratorus, kas kustas uz augšu un leju, kā arī stimulē klitoru, sagādājot ekstātisku baudu. Šie vibratori imitē seksu ar vīrieti, taču ir vēl vērtīgāki. Neviens vīrietis nav spējīgs veikt minetu penetrācijas laikā. Martinella piedāvā tieši to!

Brīdinājums - lieljaudas vibrators IBIZA paredzēts sievietēm, kurām grūti sasniegt orgasmu

Foto: Publicitātes foto

Neļaujiet Ibiza izmēram sevi maldināt! Ibiza ir super jaudīga, stimulē klitoru un G-punktu; ir vibrējoša seksa mašīna. Pēc izpriecām ar Ibiza kādu laiku jāpaliek gultā, lai atgūtos.

Es griežos, virpinos un vibrēju Ibiza zaķa formā

Foto: Publicitātes foto

Ibiza – vibrators zaķa formā vir papildināts ar rotējošām pērlītēm. Viss korpuss rotē. Izbaudiet klitora un G – punkta stimulāciju, kā arī vibrāciju viļņu sagādāto baudu!

Tumšais gadalaiks un vīrusu sezona rit pilnā sparā. Ir pienācis laiks parūpēties par sevi un izbaudīt dopamīna piepildītus orgasmus. Ekstātiski orgasmi ir labākais, ko vari piedāvāt savam ķermenim un sajūtām.

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu e-veikalā.

Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

Lustīgus priekus!

Tavs,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu