Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Patiesībā pat labais sekss var kļūt rutīns- kā padarīt seksu pikantāku?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Patiesībā pat tad, kad sekss ar savu partneri ir ļoti labs, tomēr ikdienas rutīna iekļūst attiecībās. Neviens nav pasargāts no tā. Vīrieši un sievietes uzskata, ka labs seksuālais saderīgums ir tad, kad sieviete sasniedz orgasmu. Vīrieši īpaši satraucas par mīlēšanos ar sievieti, līdz viņa vispirms ir sasniegusi savu orgasmu, un tikai tad vīrietis var koncentrēties uz savu baudu.

Mēs zinām, ka vīriešiem vidēji seksa sākuma vajadzīgi 5.44 minūtes, lai sasniegtu orgasmu. Sievietēm tas parasti aizņem 15 minūtes ilgāk. Matemātiski tas nozīmē, ka vīrietim vajadzētu stimulēt sievietes baudas nervus aptuveni 20 minūtes, turklāt vienlaikus uzturot erekciju.

Tas ir uzskatāms par vienu no labas seksuālā saderības pamatprincipiem.

Tikai 2 no 10 sievietēm sasniedz orgasmu tikai caur penetrāciju. Visiem citiem nepieciešama klitora masāža. Esam godīgi - 20 minūtes kāda masēšana ar pirkstu vai mēli ir diezgan sarežģīts uzdevums! Tas ir tehnisks un prasa zināšanas par to, ko un kā darīt! Koncentrēšanās uz sievietes baudām var ātri kļūt par rutīnu. Ļoti sarežģīti ir katru reizi gultā radīt kaut ko jaunu. Tāpēc lielākā daļa vīriešu šo daļu izlaiž un tiecas pievērsties savām pašu baudām. Orgasmu pasaulē kungs ļauj sievietei vispirms sasniegt orgasmu. Nākamo orgasmu viņi var sasniegt tajā pašā laikā.

Kā atbrīvoties no rutīnas guļamistabā?

Izmanto seksuālos rotaļlietas.

Klitora stimulēšana ar pirkstiem var izraisīt pirkstu sāpes un kakla krampjus. Klitora stimulatori ir brīnišķīgi mazi palīgi, kas ievērojami saīsina laiku, kas nepieciešams sievietei, lai sasniegtu orgasmu. Pētījumi liecina, ka visas sievietes, izmantojot klitora stimulatoru, var sasniegt orgasmu! Un tam vidēji vajadzīgs 5-10 minūtes. Tā kā, vīrieši - izņemiet smērvielas burkas un klitora stimulatorus ieslēdziet! Ir dažādi klitora stimulatori: daži vibrē ar augstu frekvenci kā elektriskie zobu sukaļi, citi darbojas ar zemām apgriezienu ātrībām. Sieviešu mīļākie stimulatori ir tie, kas radīt klitorim ritmiskus vakuumus, kas imitē sūkšanu. Bet galvenokārt sievietēm patīk mainīties. Ja jums jau ir viens vibratora tips, jūs diezgan drīz vēlēsieties izmēģināt citus. Orgasmi var būt dažādi. Dažreiz tie ir dziļi un satricina visu ķermeni. Citreiz orgasms ir virspusējāks. Ar vibratoriem orgasmu intensitāte parasti ir lielāka nekā bez tiem.

Foto: Publicitātes foto

Saglabā erekciju līdz beigām spēcīgu

Parasti sievietes līdz pirmajam orgasmam tiek vestas ar priekšspēli. Jā, var to saukt par priekšspēli, jo sievietes ir aprīkotas ar vairākiem orgasmu sasniegšanas super-spēkiem. Tas, ka vīrieša erekcija "izdzīst" priekšspēles laikā, rada bažas - vai erekcija atgriezīsies?

Erekcijas krēms ir vīrieša slepenais ierocis, kas palīdz uzturēt erekciju.Vienu un to pašu laiku, kad vīrietis mīlējas ar sievieti, krēms stimulē penisas asinsriti un labais sajūta nepazūd.

Jūsu un Viņa orgasmu komplekts sagrauj rutīnu

Komplektā ietilpst daudzfunkcionāls klitora stimulators, kas sūc un laiza klitoru. Stimulatora kronī ievietotais mazais mēles gabaliņš vibrē augšup un lejup, piedāvājot dažādas baudas. Uzklājiet lubrikantu uz klitora, un jautrība var sākties. Vīriešu baudu spēku nodrošina Libido Jelly un Golden Erect erekcijas krēms.

Foto: Publicitātes foto

Kernex orgasmu komplekts padara guļamistabu trīcēt

Foto: Publicitātes foto

Kernex Orgasmu komplektā atradīsi mazo, bet spēcīgo klitora kulkas vibratoru ar 10 dažādām vibrācijas shēmām. Uzklāj šķidro vibratoru Vibroh uz klitora. Masē nedaudz, līdz želeja ir uzsūcies. Pēc tam mitrina klitoru ar lubrikantu un ieslēdz vibratoru. Uzklājot šķidro vibratoru Vibroh uz vīrieša dzimumlocekļa, tas papildus nodrošina izbaudījumu arī vīrietim. Uzbudinājuma gadījumā Libido Jelly palīdz saglabāt erekciju.

Orgasmi ir ārkārtīgi veselīgi, un seksa rotaļlietu ieviešana attiecībās pasargā no rutīnas. Uzdrošinieties eksperimentēt un atklāt jaunas lietas no erotikas veikalā www.melnskakis.lv, kurā ir rūpīgi izvēlēts produktu klāsts.

Lai bauda būtu kaislīga!

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto

 

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu