Geimere FoxyMandy iesaka labākās videospēles, ko spēlēt viedtālrunī

Piedāvā Samsung
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ja tev būtu jāmin, kāds, tavuprāt, ir populārākais videospēļu spēlēšanas veids, ko tu atbildētu? Ja tavs minējums bija videospēļu spēlēšana uz PC jeb stacionārā datora vai spēļu konsoles, tu kļūdies. Globālā mērogā mobilās spēles šobrīd veido vairāk nekā 60 % no visa spēļu tirgus un šis tirgus aug 1,7 reizes nekā pārējais tirgus1. Tas nozīmē, ka viedtālrunis, ko izmantojam dienu no dienas, ir kļuvis par vispieejamāko un vissvarīgāko videospēļu rīku.

 

Īpaši pieprasītas ir dažādas inovācijas un tehnoloģijas, kas ļauj viedtālruni izmantot ne tikai ikdienas saziņai, satura straumēšanai, labāko mirkļu iemūžināšanai foto un video formātā, bet arī videospēļu spēlēšanai. Gadiem ilgi viedtālruņi varēja atbalstīt tikai pašas vienkāršākās spēles. Tagad tie ir kļuvuši jaudīgāki, bet mobilās spēles sarežģītākas – tām ir vairāk tekstūru, lielāks apgaismojums, apjomīgāka 3D modeļu renderēšana, ātrāks kadru nomaiņas ātrums un augstāka izšķirtspēja. Taču jaudas palielināšanai ir negatīvs aspekts, proti, izdalās vairāk siltuma un mazinās procesora jauda, vienlaikus negatīvi ietekmējot akumulatora darbības laiku. Samsung, sadarbojoties ar Qualcomm un spēļu izstrādātājiem, atrisināja visas šīs problēmas, apvienojot un iestrādājot vienā viedierīcē jaudīgu mikroshēmu, aparatūru un programmatūru, kā arī optimizējot mākslīgā intelektā bāzētus risinājumus. Apjomīgā darba rezultātā tika izveidots labākais un piemērotākais viedtālrunis videospēlēm – Galaxy S23 Ultra.

Foto: Publicitātes foto

DJ, geimere un strīmere FoxyMandy platformā Twitch jau strīmo divus gadus un atzīst, ka, sākot aktīvi spēlēt videospēles, viņa pat iedomāties nevarēja, ka drīzumā to varēs pilnvērtīgi darīt arī ar viedtālruni. Turklāt – izbaudot tādu pašu kvalitāti, kāda ir, spēlējot uz datora. Jaunais viedtālrunis Samsung Galaxy S23 Ultra ir īpaši piemērots geimingam, tāpēc FoxyMandy notestēja savas mīļākās videospēles, spēlējot tās viedtālrunī un atspēkojot tādus populārus mītus, ka viedtālrunis nav piemērots videospēļu spēlēšanai, jo tam ir pārāk mazs ekrāns, nepietiekams akumulatora darbības laiks, maza jauda, slikta grafikas kvalitāte un maza telefona atmiņa.

Apex Legends videospēle bija pirmā spēle, kuru aktīvi spēlēju un strīmoju pirmajā gadā, tāpēc biju īpaši priecīga izbaudīt un spēlēt arī tās mobilo versiju. Žēl, ka šīs videospēles versija mobilajā formātā ir pieejama tikai līdz š. g. 1. maijam (vēl vari pagūt izmēģināt!). Viena no lietām par kuru es biju ļoti pārsteigta – cik ļoti ērti ir uz viedtālruņa spēlēt COD Mobile. Ļoti daudzi skatītāji manos strīmos ieteica notestēt tieši šo videospēli kā pirmo spēli, kuru spēlēt uz viedtālruņa. Lai gan pati pārsvarā spēlēju FPS spēles, nevarēju atturēties un notestēt vienu no pasaulē populārākajām un ienesīgākajām videospēlēm – PUBG Mobile. Manā ieteikumu sarakstā arī ir Genshin Impact, kura ir vairāk kā action role-playing story game – anime stilā, ļoti koša un relaksējoša,” ieteikumos dalās geimere FoxyMandy.

Foto: Publicitātes foto

Kāpēc Galaxy S23 Ultra ir labākais viedtālrunis videospēlēm

Strīmere atzīst, ka Samsung Galaxy S23 Ultra nodrošina tik ļoti nepieciešamo jaudu, lai varētu pilnvērtīgi izbaudīt ikvienu videospēli. Spēcīgākais jauninājums meklējams tehnisko specifikāciju atšifrējumā – īpaši izceļama Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma, kas pielāgota tieši Galaxy un nodrošinās izcilu viedtālruņa veiktspēju un ātrumu. Tāpat arī jaudīgais GPU, kas ir par 41 % ātrāks un uzlabota CPU struktūra, nodrošinot par 30 % labākas apstrādes spējas, salīdzinot ar Samsung Galaxy S22 sērijas viedtālruņiem. 5,8 collu lielais ekrāns izmēra ziņā ir ērts un 120 Hz tehnoloģija viedi optimizē atsvaidzes intensitāti, lai izlīdzinātu darbību un taupītu akumulatora enerģiju. Savukārt pieskāriena atsvaidzes intensitāte jeb sampling rate ir 240Hz, kas ir izcili piemērota mūsdienu geimerim. Jaunajā viedtālrunī ir iebūvēti vieni no labākajiem skaļruņiem. Spēlējot COD Mobile un Apex Legends var skaidri dzirdēt katru darbību un soļu virzienus, dialogus, un ir viegli orientēties spēlē, pat neizmantojot bezvadu austiņas.

Foto: Publicitātes foto

“Grafikas ir ātras, dzidras un arī spēlējot videospēles bez brillēm, attēls ir skaidrs un labi saskatāms, pateicoties Dynamic AMOLED 2X ekrānam.
Ar maksimālajiem iestatījumiem var mierīgi sasniegt 60FPS – rezultātā uz ierīces var spēlēt ļoti jaudīgas spēles un to darot ilgstoši, nemanīju spēles kvalitātes mazināšanos. Dzesēšanas sistēma ir stabila un ļoti labi strādā, neļaujot telefonam uzkarst. Tas ļauj paildzināt arī akumulatora darbības laiku, kas daudziem varētu šķist viena no svarīgākajām lietām viedtālrunī, pat nespēlējot spēles. Šī patiešām ir piemērotākā viedierīce ikvienam, kurš mīl geimingu vai nodarbojas ar to profesionāli, jo beidzot ir telefons, kurš spēj aizvietot datoru,” uzsver geimere FoxyMandy.

Uzzini vairāk par jaunajiem Samsung Galaxy S23 sērijas viedtālruņiem un citām Galaxy ekosistēmas ierīcēm, kas palīdzēs atklāt jaunu pasauli un piedzīvot episkus mirkļus šeit.

1 https://www.data.ai/en/insights/mobile-gaming/2022-gaming-spotlight-report/

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu