"Latvijas dzelzceļš" izsolē pārdod bijušo atpūtas namu Jelgavā ar plašu zemesgabalu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Izsolē piedāvātais Lokomotīvju brigāžu atpūtas nams.
Izsolē piedāvātais Lokomotīvju brigāžu atpūtas nams. Foto: Latvijas Dzelzceļš

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsolē pārdod bijušo atpūtas namu Jelgavā ar plašu zemesgabalu, informēja LDz pārstāvji.

Nekustamais īpašums Pohrova ielā 11 sastāv no četrstāvu ķieģeļu mūra ēkas ar pagrabstāvu, ārējo ūdensvadu, ārējo kanalizāciju, daļu no siltumtrases ar siltummezglu un zemesgabala. Ēkas kopējā platība ar pagrabstāvu ir 3572 kvadrātmetri, bet zemesgabala platība - 4507 kvadrātmetri.

Izsoles sākumcena ir 111 603 eiro.

LDz pārstāvji skaidro, ka atpūtas nams kādreiz bija augstas raudzes dienesta viesnīca LDz darbiniekiem, kura būvēta 90.gados.

Pēc izsoles paziņojumam pievienotajiem pārdošanas nosacījumiem gan var secināt, ka pircējam jārēķinās ar ievērojamiem ieguldījumiem šajā ēkā, jo saskaņā ar SIA "Biznesa konsultantu grupa" veikto nekustamā īpašuma novērtējumu ēka ir neapmierinošā tehniskā stāvoklī. Norādīts, ka ēkas pamatkonstrukcijas ir apmierinošā tehniskā stāvokli - vietām sienās ir plaisas un bojāts jumta segums. Taču telpu iekšējā apdare esot sliktā tehniskā stāvoklī.

Nekustamais īpašums tiek izsolīts elektroniskajā izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv" ar augšupejošu soli 5000 eiro apmērā. Izsolei var pieteikties līdz 2.maijam, bet izsole noslēgsies 12.maijā. Savukārt ar nekustamo īpašumu var iepazīties norādītajā adresē līdz 27.aprīļa plkst.12.

"Latvijas Dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu