"Sadales tīkla" valdē apstiprināts Radziņš

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vīgants Radziņš
Vīgants Radziņš Foto: Zane Bitere / LETA

Elektroenerģijas sadales sistēmas operatora AS "Sadales tīkls" padome ceturtdien valdes locekļa amatā apstiprinājusi Vīgantu Radziņu, teikts uzņēmuma mātessabiedrības AS "Latvenergo" paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Radziņa atbildības jomas būs uzņēmuma tehnoloģiskā attīstība un inovācijas, kā arī uzņēmuma un nozares speciālistu profesionālo zināšanu un kompetenču pilnveidošana.

Amata pienākumus Radziņš sāks pildīt 2023.gada 2.maijā.

Radziņš iepriekš bija SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) Biznesa vadības dienesta direktors, kura atbildībā bija privātpersonu un uzņēmumu segmentu telekomunikāciju pakalpojumu, piedāvājumu un risinājumu vadība. Kopš 2006.gada viņš bija arī padomes loceklis SIA "LMT Retail & Logistics".

"Sadales tīkla" iepriekšējais valdes loceklis un attīstības direktors Jānis Kirkovalds atstāja amatu 3.aprīlī.

Uzņēmuma valdē strādā arī valdes priekšsēdētājs Sandis Jansons, Kristīne Sarkane, Baiba Priedīte un Raimonds Skrebs.

Jau vēstīts, ka "Sadales tīkls" pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 301,188 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi sasniedza 20,415 miljonus eiro pretstatā gadu iepriekš gūtajai peļņai.

"Sadales tīkls" ir valstij piederošajā "Latvenergo" koncernā ietilpstošs elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā. Kompānija nodrošina sadales elektrotīklu ekspluatāciju, atjaunošanu un plānveida attīstību, elektroenerģijas izlietošanas uzraudzību, zudumu samazināšanas pasākumus un elektroenerģijas uzskaiti, kā arī veic jaunu pieslēgumu izveidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu