Telefoni, viedpulksteņi un datori – Huawei izrāda jaunumus Eiropas tirgum

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Labākā fotokamera viedtelefonos, piedzīvojumu meklētājiem paredzēts pulkstenis, kas gatavs doties līdzi pat 100 metru dzelmē, ārkārtīgi plāns atlokāms viedtelefons un vairāki citi jaunumi otrdienas vakarā ieņēma goda Vācijas dienvidu pilsētas Minhenes modernajā Showpalast teātrī, kur tehnoloģiju uzņēmums Huawei izrādīja šīs vasaras galvenos jaunumus Eiropas tirgum.

Foto jaunā līmenī

Centrālais tēls šajā izrādē nepašaubāmi bija jaunākais Huawei viedtelefonu flagmanis P60 Pro. Fotografēšanas entuziastiem izveidotās sērijas ierīces ik gadu ienes aizvien jaunas inovācijas mobilās fotografēšanas jomā, un arī šoreiz nenācās vilties. Šā gada modelis ieguvis pārveidotu optisko sistēmu ar vairākām lēcu grupām, kas nodrošina kvalitāti, arī fotografējot naktī vai ierobežota apgaismojuma apstākļos. Huawei apgalvo, ka šis tālrunis gan dienā, gan naktī uzņem tik kvalitatīvas fotogrāfijas, kā neviens cits, un to apstiprina neatkarīgā viedtelefonu novērtēšanas vietne DxOMark, kas P60 Pro piešķīrusi šā brīža augstāko aizmugurējo fotokameru bloka darbības novērtējumu – 156 punktus. Šis tālrunis ir pirmais nozarē, kas aprīkots ar īpaši izgaismojošu Ultra Lighting telefoto kameru, un tas arī piedāvā automātiski pielāgojamu, fizisku F1.4–F4.0 atvērumu, 200x tālummaiņu, kā arī SuperMacro režīmu. Vizuāli telefons piesaista skatienu ar unikālais Rokoko pērļu dizainu, kurā katra eksemplāra aizmugurējā vāka raksts ir veidots individuāli un atšķiras no visiem pārējiem. Huawei P60 Pro izceļas arī ar vērā ņemamu izturību – uz četrām pusēm pāri korpusa malām noliekto ekrānu sargā Kunlun Glass aizsargstikls, kas līdz pat 10 reizēm palielina izturību pret kritieniem.

Foto: Publicitātes foto

Trīs jauni pulksteņi

Vienlaikus veikalu plauktos nonāks arī trīs jauni viedpulksteņi – Watch 4, Watch 4 Pro un Watch Ultimate. Pirmie divi ir plāni, ar gludu virsmu, plašu ekrānu un paredzēti ikdienas lietotājam. Tiem piemīt Watch sērijai raksturīgās spējas veikt ar veselības uzraudzību saistītus mērījumus un uzturēt komunikāciju, nepieskaroties piesaistītajai viedierīcei. Turklāt klāt nācis elektrokardiogrammas pieraksts un artēriju elastības novērtējums. Neraugoties uz jaunajām iespējām, baterijas darbības laiks ar vienu uzlādi ir Huawei pulksteņiem ierasti iespaidīgs – līdz divām nedēļām.

Piedzīvojumu meklētājus varētu iepriecināt pilnīgi jaunais modelis Watch Ultimate ar inovatīvu, uz izturīgā cirkonija bāzes veidotu šķidrā metāla korpusu. Materiāls ir 4,5 reizes izturīgāks un 2,5 reizes cietāks nekā nerūsējošais tērauds, tādēļ spēj izturēt pat 10 ATM spiedienu, kas ļauj ar Watch Ultimate uz rokas ienirt pat 100 metrus dzelmē. Korpusā iestrādāta trešā poga, kas aktivizē ekspedīcijas režīmu ar uzlabotu pozicionēšanas precizitāti un īpašu ekrāna izgaismojumu tumšiem apstākļiem. Ar vienu uzlādi ierīce darbojas līdz 14 dienām, un baterijas uzpildīšana aizņem tikai vienu stundu. Viedpulkstenis pieejams divos vizuāli mazliet atšķirīgos izpildījumos – Watch Ultimate Voyage Blue un Watch Ultimate Expedition Black.

Foto: Publicitātes foto

Aizvien plānāki un vieglāki

Pasākumā tika izrādīts arī īpaši plānais un vieglais salokāmais Huawei Mate X3 viedtālrunis ar lielu ekrānu un mūsdienīgu attēlu veidošanas sistēmu. Neraugoties uz plašo 7,85 collu ekrānu atvērtā veidā, ko turklāt klāj Kunlun Glass aizsargstikls, šis 5,3 milimetrus plānais tālrunis sver vien 239 gramus, kas ir mazliet vairāk par lielajiem neatlokāmajiem viedtelefoniem. Par tā pieejamību Latvijas tirgū gan vēl īstas skaidrības nav. Atšķirībā no P60 Pro un jaunajiem viedpulksteņiem, kuri jau šobrīd nonākuši iepriekšpārdošanā, bet reāli veikalos ieradīsies 22. maijā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunumu vidū ir arī jaudīgs ultra plānais klēpjdators MateBook X Pro, kā arī MateBook 16s ar 2,5K izšķirtspējas ekrānu un 13. paaudzes Intel Core procesoru.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu