Izmēģini savienot viedtālruni ar viedpulksteni vai austiņām un uzņem izteiksmīgāku saturu

Piedāvā Samsung
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Nereti izvēloties viedierīces, iespējams, līdz galam neapzināmies, kādas priekšrocības sniedz vienota ierīču ekosistēma. Proti, izmantojot vienas ekosistēmas jeb viena un tā paša ražotāja ierīces, vienkāršāka kļūst tehnoloģiju izmantošana, bet dzīves veids – ērtāks. Samsung ir apņēmies nodrošināt jaudīgu savienoto pieredzi starp uzņēmuma ražotajām tehnoloģijām, tāpēc, vēl lielākas priekšrocības un vislabāko pieredzi varēsi izbaudīt, ja savienosi savas ikdienā visbiežāk lietotās ierīces – Samsung Galaxy S23 Ultra viedtālruni, Galaxy Watch5 viedpulksteni un Galaxy Buds2 Pro bezvadu austiņas.

Galaxy ekosistēmas mērķis ir vienkāršs – pateicoties ērtajam savienojumam, vari nevainojami pārslēgties starp dažādām ierīcēm. Darbu iespējams sākt vienā ierīcē, bet turpināt citā, attālināti pārraudzīt vairāku ierīču darbību, kopīgot saturu un daudz ko citu. Piemēram, vari savienot viedtālruni ar planšetdatoru vai televizoru un spoguļot saturu uz lielā ekrāna, viedtālrunī sekot līdzi tam, cik elektrības patērē veļas mašīna, attālināti uzraudzīt gatavošanas procesu cepeškrāsnī, pārvaldīt putekļu sūcēja darbību utt.

Visbiežāk savienotā ierīce ir viedtālrunis – ikdienā tam pievienojam, gan viedpulksteni, lai padziļinātu sekotu līdzi savai labsajūtai un iegūtu detalizētāku informācju par saviem miega paradumiem, kā arī bezvadu austiņas, lai klausītos mūziku, podkāstus, audiogrāmatas vai izmantotu saziņai. Taču savienojumā ar viedtālruni, abas ierīces varam izmantot arī satura veidošanai, uzņemot gan attēlus, gan video.

360 grādu audio funkcija izcilai skaņas ierakstīšanai

Galaxy Buds2 Pro austiņās ir iebūvēta pati modernākā 360 grādu audio funkcija, kas skaņas virzienu automātiski pielāgos atbilstoši galvas kustībām. Tas attiecas arī uz skaņas ierakstīšanu – savienojumā ar jaunākajiem Galaxy sērijas viedtālruņiem, bezvadu austiņas Galaxy Buds2 Pro ļauj ierakstīt daudzdimensionālu un visaptverošu stereo skaņu, vienlaikus izmantojot iebūvēto mikrofonu katrā austiņā. Tā iespējams iegūt iespaidīgus un maksimāli reālistiskus audio ierakstus, kas ir īpaši būtiski satura veidotājiem.

Pārliecinies pats – noskaties video, kura skaņa filmēta un ierakstīta ar Galaxy Buds2 Pro bezvadu austiņām:

Pārvaldi kameru ar viedpulksteni

Arī viedpulkstenis var būt noderīgs rīks, kuru izmantojot var veidot saturu. Galaxy Watch5 viedpulkstenī ir pieejama lietotne Camera Controller, kas ļauj ikvienam tvert perfekti kadrētu kadru, mainīt bildes tālummaiņu, priekšskatīt kadru un aktivizēt tā uzņemšanu, izmantojot viedpulksteni. Novieto viedtālruni vēlamajā leņķī un attālināti uzņem kadru ar viedpulksteni – tieši tik vienkārši.

Uzzini vairāk par jaunajiem Samsung Galaxy S23 sērijas viedtālruņiem un citām Galaxy ekosistēmas ierīcēm, kas palīdzēs atklāt jaunu pasauli un piedzīvot episkus mirkļus šeit.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu