IZM Sporta departamenta vadītājs būs līdzšinējais Daugavpils olimpiskā centra vadītājs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vladimirs Šteinbergs.
Vladimirs Šteinbergs. Foto: facebook.com

Par Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta vadītāju izraudzīts Daugavpils olimpiskā centra vadītājs Vladimirs Šteinbergs, apstiprināja ministrija.

Amatā Šteinbergs stāsies pirmdien, 24.jūlijā.

Ministrijā norādīja, ka nākamās nedēļas sākumā arī tiks sniegta detalizēta informācija par konkursa norisi un pretendentu izvērtēšanu.

Šteinbergs kopš 2019.gada vada Daugavpils Olimpisko centru. No 2013. līdz 2019.gadam viņš bija Rīgas Futbola skolas direktora vietnieks, bet no 2009. līdz 2013.gadam strādāja Latvijas Futbola federācijā.

Šteinbergs absolvējis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju Sporta un izglītības vadības specialitātē, kā arī studējis maģistrantūrā vadības zinības Latvijas Universitātes Biznesa vadības un ekonomikas fakultātē, specializējoties stratēģiskās vadības un līderības jomā.

Kā ziņots, kopš marta Sporta departamenta direktora amatu pametis ilggadējais tā vadītājs Edgars Severs, kurš šobrīd ir Iekšlietu ministrijas (IeM) veselības un sporta centra direktores Irēnas Misus vietnieks darba aizsardzības, amatpersonu fiziskās sagatavotības un sporta jautājumos.

Sporta departamenta direktora pienākumus līdz šim pildīja IZM valsts sekretāra vietniece administratīvajos jautājumos Ginta Ozola, liecina informācija IZM mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu