Latvijas Basketbola savienība publiski atvainojas par savu komunikāciju ar sporta žurnālistu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Matīss Timofejevs
Matīss Timofejevs Foto: Ekrānuzņēmums no Latvijas Televīzijas

Pēc asās reakcijas par Latvijas Televīzijas (LTV) sporta žurnālista Matīsa Timofejeva nepielaišanu Latvijas basketbola izlasei, Latvijas Basketbola savienība (LBS) sola uzlabot komunikāciju ar medijiem, teikts LBS paziņojumā.

LTV Sporta ziņu redakcija sestdien, 19.augustā, ziņoja, ka Timofejevam no LBS puses piemērotas soda sankcijas par netīkama jautājuma uzdošanu izlases galvenajam trenerim Lukam Banki.

Nometnē Liepājā uzdotais jautājums, kāpēc nedrīkst intervēt spēlētājus, novedis pie tā, ka vēlāk izlases treniņā Rīgā Timofejevs tika atstāts aiz durvīm.

LTV arī vēsta, ka pirms izlases izlidošanas televīzija no LBS Komunikācijas daļas saņēma uzaicinājumu atspoguļot Latvijas izlases pavadīšanu lidostā, piekodinot, ka to nevar darīt Timofejevs.

Atbildot uz sociālajos tīklos pausto sašutumu, LBS svētdien tviterī paziņoja, ka pieņem kritiku par līdzšinējo sadarbību ar mediju pārstāvjiem. Tāpat LBS atvainojas par lēmumiem, kas veidojušies komunikācijā ar sporta žurnālistiem.

LBS arī sola turpmāk veidot konkrētāku un saprotamāku informācijas nodošanu, teikts organizācijas paziņojumā.

LBS šovasar saņēma arī daudz kritikas par nepietiekamu informāciju par vīriešu basketbola izlases savainotajiem spēlētājiem, tostarp ilgstoši neviešot skaidrību par Kristapa Porziņģa spēlēšanu vai nespēlēšanu Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu