Foto Kaķu palīdzības centrs "Remi" atzīmē savu 1. dzimšanas dienu

Glāb vismaz vienu mazo sirdi arī tu!
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķu palīdzības centrs “Remi” atzīmē savu 1. dzimšanas dienu
Kaķu palīdzības centrs “Remi” atzīmē savu 1. dzimšanas dienu Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā piektdienā Kaķu palīdzības centrs "Remi" atzīmēja savu pirmo dzimšanas dienu, pirmo gadu kopš citādās bezbūru patversmes un veterinārās klīnikas "Kaķa sirds" atvēršanas. Šo notikumu centrs atzīmēja ar lielisku kopābūšanu, kas apvienoja kaķu mīļotājus un visus nevienaldzīgos cilvēkus, kuri atbalsta centra misiju sniegt palīdzību nelaimē nonākušiem kaķiem.

Šī gada laikā patversme "Kaķa sirds", kas tapusi ar LNK Industries un LNK Industries labdarības fonda atbalstu, ir kļuvusi par neatņemamu Rīgas sastāvdaļu, dodot nelaimē nonākušies kaķiem vietu, kur viņi var dzīvot mājas apstākļos un sagaidīt savas jaunās ģimenes.

Foto: Kaķu palīdzības centrs “Remi” atzīmē savu 1. dzimšanas dienu

Kaķu palīdzības centra "Remi" paspārnē atrodas arī veterinārā klīnika, kas atrodas patversmes ēkā Kauguru ielā 10, kur bez maksas tiek sniegta pirmā palīdzība bezsaimnieku dzīvniekiem, kā arī maznodrošināto cilvēku un pensionāru mājdzīvniekiem.

Dzimšanas dienas svinības piepildīja kopābūšanas prieks un iedvesma, bet pašā uzmanības centrā, protams, bija pūkainie patversmes iemītnieki. Viesiem bija iespēja baudīt četrstāvu torti, dažādus gardumus, kā arī izcilu, krāsnī ceptu picu un aromātisku kafiju.

Pašiem mazākajiem apmeklētājiem tika organizētas radošas nodarbības kaķu figūriņu zīmēšanā, izkrāsošanā un kaķu ausu kroņu izgatavošanā, kas vairoja šīs īpašās dienas spožumu.

Tāpat visiem apmeklētājiem bija iespēja paspēlēties un paglaudīt kaķus patversmes telpās.

Kaķu palīdzības centra "Remi" svētku un ikdienas aktivitāšu mērķis ir pievērst uzmanību svarīgajam darbam, ko veic "Remi" un vēlreiz parādīt, cik nozīmīgs uzdevums visai Latvijas sabiedrībai ir rūpes par bezsaimnieku un sociāli mazāk aizsargāto sabiedrības grupu kaķiem un citu sugu dzīvniekiem.

Palīdzības centrs arī turpmāk rūpēsies par gan par bezsaimnieku, gan nelaimē nonākušu saimnieku dzīvniekiem.

Patversme "Kaķa sirds" paliek atvērta visiem, kuri gatavi glābt vismaz vienu mazu sirdi, dodot mājīgu un drošu vidi mājās, rūpes un mīlestību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu