Pasaulē zemākā cena par oriģinālu un legālu Office 2021 Pro licenci

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Microsoft Office ir pasaulē visplašāk izmantotais biznesa produktivitātes programmatūras komplekts.

Patiesībā vairāk nekā 1,2 miljardi lietotāju visā pasaulē pašlaik izmanto kādu no Office produktiem. Datori tiek ieslēgti, un parādās pazīstamais aktivizēšanas logotips. Lai izvairītos no šāda veida traucējumiem, ir nepieciešams aktivizēt Office. Pretējā gadījumā tā visbiežāk izmantotā programmatūra, proti, Excel palīdz sakārtot datus un tabulas, Word ir noderīgs, lai pabeigtu darbu ar tekstu, bet PowerPoint padara jūsu prezentācijas pievilcīgākas. Tāpēc Godeal24 uzsāk Dubultu 11 izpārdošanu, ko dēvē arī par Singļu dienu, jo viss ar "1" Ķīnā nozīmē singlu, ar zemāko cenu un ekskluzīvu akcijas izpārdošanu, lai iegādātos oriģinālu un legālu Office 2021 Pro par 25,11€. Turklāt Mac piedāvājums attiecas arī uz 2021 Home & Business Edition par 36,66 €. Alternatīvi Office 2021 Pro un Windows 11 Pro var iegādāties tikai kopā par 36,59 €. Pēc to iegādes visas būtiskākās Microsoft lietotnes būs pieejamas uz visiem laikiem bez apgrūtinošiem ikmēneša maksājumiem. Vēl svarīgāk ir tas, ka šī dubultā 11 Akcijas izpārdošana ilgst tikai nedēļu!

Drošāks veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu operētājsistēmu Windows 10!

Iegādājieties izdevīgu komplektu jau šodien! (kupona kods " TW62")

Protams, būs lētāk iegādāties vairāk vairāku atslēgu paku!

Iepirkums partijās biznesa lietošanai absolūti nozīmē lielāku atlaidi!

Līdz pat 50% izslēgts vairāk Windows un Office! (kupona kods " TW50")

Praktiskā datora rīku programmatūra:

Godeal24 jūs varat ietaupīt daudz laika un naudas, izmantojot Microsoft licenču, galvenās IT drošības programmatūras un citu datora rīku atlaides. Iegūstiet Windows OS un MS Office par nepārspējamu cenu. Izbaudiet iepirkšanos bez problēmām ar Godeal24 digitālo piegādi, kas dažu sekunžu laikā pēc iegādes nosūta programmatūru tieši uz jūsu e-pastu. Turklāt, pateicoties TrustPilot 98% izcilam vērtējumam un 24/7 ekspertu tehniskajam atbalstam, varat būt pārliecināti par iegādājamā produkta kvalitāti.

Godeal24 sola, ka piedāvā 24/7 profesionālu tehnisko atbalstu un pēcpārdošanas apkalpošanu uz visu mūžu un ka produktu varēsiet lietot bez problēmām!

Sazinieties ar Godeal24: service@godeal24.com

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu