Noskaties Policija atsakās pieņemt videoreģistratora ierakstus, jo nezina likumus par tiem (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Autovadītāja Latgalē ziņojusi Valsts policijai par cita šofera neadekvātu uzvedību satiksmē un kā pierādījumu vēlējusies pievienot videoreģistratora ierakstu. VP inspektore gan tielējusies to pieņemt, maldīgi uzskatot, ka ierīcei, lai tās ierakstus pieņemtu kā pierādījumus, jābūt reģistrētai, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pie raidījuma vērsās Līvānu puses iedzīvotāja Olga. Viņa stāstīja, ka uz ceļa sastapās ar agresīvu šoferi, kurš satiksmē sievieti apdraudēja. Šofera izdarības fiksēja Olgas automašīnā uzstādītais videoreģistrators. Sieviete devās uz VP struktūrvienību Līvānos, kur uzrakstīja iesniegumu un vēlējās nodot likumsargiem videoreģistratora ierakstu.

Sieviete interesējusies Ceļu satiksmes drošības direkcijā, bet gudrāka nekļuva, jo tur novērošanas ierīces reģistrēšanas pakalpojumu nesniedz. Tomēr policijas inspektore, kura pieņēma iesniegumu, aizvien pieturējās pie pārliecības, ka videoreģistratoram, lai tā ierakstus varētu izmantot kā pierādījumus, jābūt reģistrētam. Nojaušot, ka tas varētu noderēt savas taisnības pierādīšanā, viņa inspektores sacīto ierakstīja.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu