Noskaties Diskusija “Ceļā uz gandarījumu”

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Kā un vai ir iespējams gūt gandarījumu darbā, kurā rezultātu, iecerētā īstenošanos, neredzam vispār vai redzam pēc vairāku gadu darba? Kā nepazaudēt paveiktā jēgu darbā ar vardarbības upuriem, kuri atgriežas pie varmākas, bezpajumtniekiem, jauniešiem ar izkropļotu pasaules redzējumu? Kā rūpēties par savu emocionālo higiēnu, un ko darīt palīdzošo jomu profesionāļiem, lai nenonāktu līdz izdegšanai?

Par to plānots runāt trešdien, 20. decembrī, diskusijā “Ceļā uz gandarījumu”, kurā būs saruna par gandarījuma ietekmi uz labbūtību, izdegšanas prevenci un to, ko ikviens varam piekopt savā ikdienā, lai nezaudētu darba jēgas sajūtu, strādājot ar klientiem, kuri atrodas sarežģītās situācijās. Profesionāļi dalīsies ar praktiskiem ieteikumiem - kā nepazaudēt darba jēgas sajūtu, audzēt gandarījumu un nenonākt līdz izdegšanai.

Diskusija “Ceļā uz gandarījumu” notiks 20. decembrī no plkst. 14.00 tiešsaistē, projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” Facebook lapā un klātienē, Labklājības ministrijā, Skolas ielā 28, Rīgā.

Diskusijā piedalīsies Santa Laimiņa, biedrības “Skalbes” atbalsta tālruņa noziegumos cietušajiem vadītāja, atbalsta tālruņa azartspēļu atkarīgajiem un viņu tuviniekiem koordinatore; Dīva Panižnika, sociālā darbiniece, ģimenes asistente; Inese Stankus-Viša, eksperte supervizore; Anita Vaivode, Valmieras SOS bērnu ciemata vadītāja.

Pasākums tiek organizēts Eiropas Sociālā fonda projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” ietvaros. Projekts sākts 2015. gada aprīlī un turpināsies līdz 2023. gada decembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu