Kā dzīvo precētu bagātnieku profesionālā "mīļākā"? (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: gweneth_jsm/ Instagram

Profesionāla "mīļākā" pastāstīja, kā viņas precētie partneri viņu apbēruši ar dārgām Ziemassvētku dāvanām, dizaineru apakšveļu, kažokādām, automašīnu un teju septiņus tūkstošus ASV dolāru vērtu ceļojumu uz Kostariku, vēsta "Jam Press".

Gvenete Lī, kas gadu desmitiem strādājusi par precētu vīriešu mīļāko, uzskata sevi par eksperti, kā iegūt turīgus vīriešus, kuri var atbalstīt viņas ekstravaganto dzīvesveidu.

“Es varu darīt visu, ko vēlos, kad vien vēlos, bez jautājumiem vai ierobežojumiem – un pats galvenais, tas viss ir bez maksas,” paskaidroja 54 gadus vecā Lī.

Šobrīd sieviete tiekas ar pieciem precētiem vīriešiem, tostarp vienu, kurš šobrīd šķiras.

Lī skaidro, ka kalpo kā “emocionāls atvaļinājums” precētajiem vīriešiem, ar ko tiekas, un viņi labprāt tērē daudz naudas dāvanām.

“Par ceļojumu uz Kostariku man maksāja divi dažādi mīlnieki. Viens nopirka lidojumus, lai es varu lidot biznesa klasē, bet otrs apmaksāja visu atpūtu,” pastāstīja Lī.

Viņa novembrī svin savu dzimšanas dienu un atklāj, ka no tā brīža līdz 26. decembrim saņem daudz dāvanu.

“Es galvenokārt saņemu sveces un smaržas, kā arī dārgu apakšveļu. Viens vīrietis nesen samaksāja tūkstošiem ASV dolāru lielu daļu par manu ceļojumu uz Āfriku, un kāds jau iepriekš nopirka automašīnu,” paziņoja profesionālā mīļākā.

Parasti gan viņa izveidojot vēlmju sarakstu, kurā ir apģērbi un rotaslietas, un viņas mīlnieki no tā var izvēlēties sev tīkamāko dāvanu.

Lī arī atzina, ka viņas panākumu noslēpums ir pārāk nepieķerties vīriešiem, ar ko tiekas. Viņa paskaidroja, ka nevēlas ieņemt sievas vietu, sakot, ka mīļākā pilda citu lomu.

“Es nevēlos viņiem kļūt par sarežģījumu, un man patīk emocionālā saikne, bet dažreiz ir jāatkāpjas. Būt mīļākajai nozīmē izklaidēties, bet arī radīt drošu patvērumu, lai abi varam izbaudīt nelielu aizbēgšanu. Tas ir vienkārši. Sieva – bērnu māte, mīļākā – uzticības persona,” tā Lī.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu