Pie Deglava ielas sākas jauna “Lidl” veikala būvdarbi (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lapsu ielas veikala vizualizācija
Lapsu ielas veikala vizualizācija Foto: Publicitātes foto

Turpinot sava veikalu tīkla paplašināšanu Rīgā, “Lidl” sāk jauna veikala ēkas būvdarbus kvartālā starp Augusta Deglava, Lapsu un Nīcgales ielu. Pilsētas iedzīvotāji jau būs paspējuši pamanīt, ka iepriekšējo mēnešu laikā šeit tika attīrīta un sagatavota būvlaukuma teritorija. Veikala ēkas un apkārtējās teritorijas projektu ir izstrādājuši “DUAL arhitekti”, bet būvdarbus veiks SIA “Anzāģe”. Plānots, ka jaunais “Lidl” veikals Lapsu ielā 6 durvis vērs šī gada beigās.

Jaunās “Lidl” veikala ēkas atrašanās vieta izvēlēta tā, lai to ērti būtu sasniegt apkārtējā Purvciema un Dārzciema iedzīvotājiem, kā arī pilsētniekiem, kas dzīvo nedaudz tālākajās Grīziņkalna un Pļavnieku apkaimēs.

“Vienmēr esam priecīgi paziņot par jauna “Lidl” veikala celtniecības darbu sākumu. Šis veikals daudziem Purvciema un Dārzciema iedzīvotājiem dos iespēju ērtāk iegādāties pārtikas un nepārtikas preces par zemām cenām. Zinām, ka daudzviet esam ļoti gaidīti, un iedzīvotāji tiešām vēlas, lai viņiem tuvumā atrastos tieši “Lidl” veikals,” saka “Lidl Latvija” valdes loceklis Arūns Dziks.

Kā jau ierasts, klientu ērtībām pie jaunā “Lidl” tiks izbūvēta autostāvvieta un apkārtējās teritorijas apzaļumošanai iestādīti jauni košumkrūmi un koku lielstādi. Kopējais Lapsu ielas “Lidl” veikalā investēto līdzekļu apjoms un precīzs atklāšanas laiks tiks paziņoti vēlāk.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu