45 minūtes ar vēzi sirgstošam tēvam. Kāpēc, lai Viljams salabtu ar brāli? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

"Sabiedrības spiediens uz princi Viljamu, kurš, atgādinām, ir Lielbritānijas troņmantnieks, lai viņš "apraktu kara cirvi", ir negodīgs," norāda "The Daily Mail" redaktors Ričards Ēdens.

Ziņas par karaļa neseno diagnozi ar nenoteikto vēža formu ir izraisījušas vairāku komentētāju skaļus aicinājumus Viljamam spert pirmo soli uz izlīgumu. "Kāpēc tik ātri visiem ir aizmirsies Saseksas hercoga un hercogienes nopēlums karaliskajai ģimenei," jautā Ričards Edens.

Foto: AFP/SCANPIX

"Harija un Meganas uzvedība pēdējos gados ir bijusi šausmīga, un diez vai tā būtu palīdzējusi ko mainīt viņu nodevībā un izmainītu karaliskās ģimenes locekļu attieksmi," viņš saka. "Harijam viņiem vajadzētu sirsnīgi atvainoties, pirms viņi varētu sākt attiecību atjaunošanas procesu."

Uzzinot, ka tēvam slikti, princis Harijs pirmdien paziņoja, ka lidos viņu apraudzīt. Atlidoja, apraudzīja un jau pēc 45 minūtēm devās mājup. Ēdens šo soli komentē kā "nepiedienīgu steigu".

"Prinča Harija parādīšanās šonedēļ izraisīja neskaitāmus rakstus, mudinot Velsas princi izmantot sava brāļa vizīti, lai salabtu.

“Viljamam šobrīd ir vajadzīgs brālis,” apgalvoja BBC bijusī karaliskā korespondente Dženija Bonda.

"Tomēr drīz kļuva skaidrs, ka princis Viljams "nav plānojis" satikt Hariju, kurš pameta Lielbritāniju jau pēc 24 stundām.

Jā, karalis satikās ar Hariju Klārensas namā. Saruna ilgusi nedaudz vairāk par pusstundu.

"Manuprāt, spiediens uz Viljamu uzņemt brāli atpakaļ pulkā šķiet ārkārtīgi netaisnīgs," uzskata redaktors. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu