Sākts "Elkor Food & Wine" maksātnespējas process

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Sākts tirgotāja SIA "Elkor Food & Wine" maksātnespējas process, liecina Maksātnespējas reģistrā pieejamā informācija.

Rīgas pilsētas tiesa uzņēmuma maksātnespējas procesu pasludinājusi 15.februārī, par procesa administratoru ieceļot Jāni Ābiku.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Elkor Food & Wine" 2022.gadā strādāja ar 606 362 eiro apgrozījumu un 123 157 eiro zaudējumiem. Uzņēmums ar zaudējumiem strādā kopš 2018.gada.

Patlaban "Elkor Food & Wine" ir reģistrēta viena aktīva struktūrvienība-veikals.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Elkor Food & Wine" kopš pagājušā gada oktobra ir pati savu kapitāldaļu turētāja. Pirms tam uzņēmums piederēja Andrejam Vlasovam, bet vēl pirms tam - Ilzei Laurānei (iepriekš Popova). "Elkor Food & Wine" pamatkapitāls ir 31 240 eiro.

Patlaban uzņēmumam ir divi aktīvi nodrošinājumi, kurus pērn novembrī un decembrī "Elkor Food & Wine" piemēroja Valsts ieņēmumu dienests (VID). Saskaņā ar VID datiem "Elkor Food & Wine" 15.februārī bija nodokļu parāds 31 970 eiro apmērā.

LETA jau vēstīja, ka pērn decembrī Rīgas pilsētas tiesa arī "Elkor" veikalu kādreizējo pārvaldītāju SIA "ETG" pasludināja par maksātnespējīgu.

Jau ziņots, ka tirdzniecības centru "Elkor" un "Podium" pārvaldošajiem uzņēmumiem SIA "Elkor grupa", "ETG", "Elkor Food & Wine" un SIA "Elkor Gift Shop" 2022.gadā mainījās īpašnieki. Pirms tam tie piederēja Laurānei, kura tos mantoja, kad nomira "Elkor" izveidotājs un kompāniju iepriekšējais īpašnieks Aleksandrs Popovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu