Medvedevs atkal draud, šoreiz latīniski (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Krievijas eksprezidents un pašreizējais Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs nekad nelaiž garām izdevību kādam piedraudēt – šoreiz viņš draudējis Francijai un darījis to latīniski.

Medvedevs reaģējis uz Francijas prezidenta Emanuela Makrona izteikumiem, ka attiecībā uz Ukrainas atbalstīšanu nevajadzētu pastāvēt nekādiem ierobežojumiem.

Šādu viedokli Makrons paudis, 7.martā tiekoties ar Francijas politisko partiju līderiem, ziņoja Francijas izdevumi “Le Monde” un “Le Figaro”, atsaucoties uz šīs tikšanās dalībniekiem.

Kā medijiem pavēstīja viens no tikšanās dalībniekiem, Makrons uzsvēris, ka Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam “nav nekādu robežu”, bet robežas, ko Ukrainas sabiedrotie Rietumos nosaka pašai sevi, sniedz Krievijai priekšrocības.

Viņš arī esot izteicies, ka Francijai un Rietumiem būtu jāparāda Krievijai, ka arī tiem nav nekādu ierobežojumu attiecībā uz Ukrainas atbalstīšanu, medijiem norādīja divi sanāksmē bijuši politiķi.

Tomēr vai Makrons tiešām teicis, ka tagad vairs neesot nekādu sarkano līniju attiecībā uz Ukrainas atbalstīšanu, nav skaidrs.

Tas gan nav traucējis par “kodolfašistu” sauktajam Medvedevam reaģēt tieši uz šiem vārdiem.

“Tas nozīmē, ka Krievijai vairs nav sarkano līniju attiecībā uz Franciju,” sociālajā tīklā “X” raksta Medvedevs.

Savu ierakstu viņš noslēdza ar frāzi latīņu valodā “In hostem omnia licita”, kas latviski aptuveni tulkojas kā “Attiecībā uz ienaidnieku viss ir atļauts”.

Viena no Medvedeva iecienītākajām nodarbēm ir publisku draudu izteikšana.

Medvedevs regulāri draud gan tāpat, gan ar kodolieročiem gan Ukrainai, kā arī gan Rietumiem kopumā, gan atsevišķām rietumvalstīm, gan atsevišķu valstu amatpersonām.

Kopš Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā pirms diviem gadiem, Medvedevs ar kodolieročiem draudējis jau vairāk nekā 50 reizes.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu