Sestdienas horoskops: 9. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 9. martam.

AUNS

Šodien vēlamas sabiedriskās aktivitātes, ballīte vai kultūras pasākuma apmeklējums. Brīvajiem ļaudīm iespējami simpātiju apliecinājumi. Atceries, ka sevi jāmīl un baudi dzīvi.

VĒRSIS

Ieplāno ekskursiju ar izzinošu raksturu – vajag jaunus iespaidus, kas iedvesmo. Ceļā var rasties kādas simpātijas. Šai dienai sirsnīgas un romantiskas noskaņas.

DVĪŅI

Aktīva diena. Vēlamas kustīgas un sportiskas aktivitātes. Dodies izbraucienā vai pārgājienā, noorganizējot jauku kompāniju. Galvenais – lai jautri un omulīgi.

VĒZIS

Apcerīgs un mazliet pesimistisks noskaņojums. Tikai tu pats vari kaut ko mainīt sajūtās. Kaut kur aizbrauc, dodies garā pastaigā un izrunājies ar tuviem cilvēkiem. Ap sirdi gaišāk kļūs.

LAUVA

Dažādas aktivitātes ar radiniekiem – ģimenes pusdienas, kultūras pasākums, saziņa ar tuvajiem cilvēkiem svešatnē. Brīvajiem ļaudīm neparasti piedzīvojumi sirdslietās.

JAUNAVA

Būsi ieplānojis dažādus mājas darbus un rosīsies ar prieku. Svarīgas arī sirdslietas. Kaislības kā meksikāņu seriālā un piedzīvojumi, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

SVARI

Jāpievēršas mājas darbiem un jāizšķiro garderobe, varbūt arī kaut kas jauns jāiegādājas košākam pavasarim. Ja sirds brīva, dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, kas uznes kaislību viļņa virsotnē.

SKORPIONS

Daudz iedvesmojošu emociju sirdslietās. Noorganizē mīļotajam cilvēka romantisku pasākumu, bet, ja sirds brīva – iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Ar prieku rosīsies mājas saimniecībā: remontēsi, uzposīsi, izdaiļosi. Un aicināsi ciemiņus un saviesīgu pasēdēšanu ar intelektuālām sarunām.

MEŽĀZIS

Dodies ceļojumā uz vietām, kur nav būts. Jauni iespaidi mudinās uz visu paraudzīties plašākā kontekstā. Varbūt atkāsi sev kaut ko jaunu, nonāksi pie viedām atziņām.

ŪDENSVĪRS

Aizvadītā nedēļa bijusi rosīga, tāpēc šodien labi atpūties – izgulies, paslinko, bet vakarā kaut kur izej. Jauka tikšanās ar draugiem sniegs daudz prieka.

ZIVIS

Atpūties un baudi dzīvi. Pavasarīga sajūta, mazliet bohēmas un daudz mīlestības. Dodies ar mīļoto romantiskā izbraucienā vai sarīko draugiem ballīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu