"Forbes" piekto gadu pēc kārtas iekļauj "Printify" ASV labāko jaunuzņēmumu darba devēju sarakstā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Printify" ofiss.
"Printify" ofiss. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijā dibinātais jaunuzņēmums "Printify" piekto gadu pēc kārtas iekļauts biznesa izdevuma "Forbes" un neatkarīgās tirgus izpētes kompānijas "Statista" veidotājā labāko jaunuzņēmumu darba devēju sarakstā, tādējādi novērtējot uzņēmuma apņemšanos nodrošināt izcilu nodarbinātības vidi, veicinot darbinieku apmierinātību un izaugsmi, informēja "Printify" cilvēkresursu vadītājs Henrijs Lempu.

ASV labāko jaunuzņēmumu darba devēju reitinga mērķis ir identificēt jaunuzņēmumus, kas rūpējas par darbinieku labbūtību un stabilo darba vidi. Lai pretendētu uz iekļūšanu reitingā, uzņēmumam ir jābūt reģistrētam ASV, jānodarbina vairāk nekā 50 darbinieki un jābūt izveidotam no nulles laikaposmā no 2014. līdz 2021. gadam.

"Mūsu uzmanība vienmēr ir bijusi atbalstošas un dinamiskas darba vietas izveide, kurā mūsu darbinieki var attīstīties un augt. Tas, ka esam nosaukti par vienu no Amerikas labākajiem darba devējiem arī šogad, pastiprina mūsu uzticību mūsu komandai un kultūrai, ko esam kopā izveidojuši. Šī atzinība liecina par mūsu komandas smago darbu un centību," sacīja Lempu.

Stingrajā atlases procesā tika novērtēti vairāk nekā 20 000 uzņēmumu visā ASV, izmantojot vairāk nekā septiņus miljonus datu punktu. "Forbes" un "Statista" vērtēja uzņēmumus pēc trim galvenajiem kritērijiem: uzņēmuma reputācija, darbinieku apmierinātība un izaugsme.

Uzņēmuma reputāciju vērtēja, analizējot medijos publicētos rakstus, kā arī emuārus un sociālo mediju ierakstus, kuros minēts konkrēts darba devējs. Tās sniedza ieskatu sabiedrības uztverē, savukārt teksta analīzē pieminējumi tika klasificēti kā pozitīvi, negatīvi vai neitrāli. Šī novērtējuma aspekta mērķis bija novērtēt vispārējo tirgus noskaņojumu par uzņēmuma korporatīvo kultūru un darbinieku iesaisti.

Darbinieku apmierinātība tika vērtēta, pārbaudot tiešsaistes pārskatus, darbinieku noturēšanas rādītājus un politiku, kas saistīta ar daudzveidību un iekļaušanu, kā arī bērna kopšanas atvaļinājumu piešķiršanas nosacījumus un kopējo darba vietas elastību pret darbinieku vajadzībām. Šādi rādītāji sniedz ieskatu darbinieku ikdienā, strādājot pie konkrēta daba devēja.

Savukārt izaugsmes novērtējums tika veikts, analizējot tīmekļa vietnes statistiku, brīvo darba vietu skaitu un darbinieku skaitu divu gadu periodā, norādot uzņēmuma trajektoriju un spēju piedāvāt jaunās iespējas saviem darbiniekiem.

"Printify" iekļaušana šajā sarakstā ir īpaši nozīmīga, atspoguļojot uzņēmuma pastāvīgos centienus uzlabot savu darba vietu un atbalstīt darbinieku profesionālo un personīgo izaugsmi. Mūsu darbinieki ir mūsu panākumu stūrakmens, viņu inovācija, radošums un kaislība virza "Printify" uz priekšu. Šis gods pieder katram no viņiem," sacīja "Printify" cilvēkresursu vadītājs Henri Lempu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu