Trešdienas horoskops: 13. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 13. martam.

AUNS

Iedvesma un enerģija nesīs viļņa virsotnē. Ieplāno svarīgus darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ tikuši atlikti vai sabremzējušies. Pie kā vien ķersies, viss veiksmīgi ies uz priekšu.

VĒRSIS

Tev tīk rosīties lēnītēm vienatnē, taču šodien vajag sadarboties un būt atvērtam dažādiem piedāvājumiem. Labs laiks karjerai vai biznesa attīstīšanai.

DVĪŅI

Ar idejām pratīsi aizraut kolēģus vai darījumu partnerus, kā arī pārliecināt un piesaistīt jaunus domubiedrus. Visu līdz pēdējam sīkumam gan uzreiz neizpaud, lai kāds nepiesavinās.

VĒZIS

Ieklausīties, ko saka priekšā iekšējā balss, tā palīdzēs pieņemt pareizākos lēmumus. Sarežģītās situācijās paklausi draugu ieteikumiem. Nevajag iet pret straumi.

LAUVA

Darbā emocionāli dzīvosi līdzi notiekošajam, taču ir labs laiks finanšu jautājumu risināšanai. Ar panākumiem pārāk nelielies – joprojām pastāv tāda lieta kā skaudība.

JAUNAVA

Jādomā par peļņu, ieguldījumiem vai uzkrājumu veidošanu. Vēlams konsultēties ar kādu finanšu jomā kompetentu cilvēku. Skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā.

SVARI

Šī diena kā šūpolēs: dažu brīdi ieskanas pesimistiska nots, ka darbi kavējas, un vispār – viss slikti... Dažu brīdi radošais pacēlums. Jāmeklē zelta vidusceļš starp vēlmēm un iespējām.

SKORPIONS

Tāda sajūta, ka tepat līdzās risinās notikumi, par kuriem tev nav informācijas. Nezīlē kafijas biezumos, bet noskaidro. Var atklāties kādi ļoti svarīgi apstākļi.

STRĒLNIEKS

Mazliet neparasta un nemierīga diena. Emocijas plūst pāri dvēseles kausa malām un gribas dalīties. Izrunājies ar kādu tuvu cilvēku un ap sirdi kļūs gaišāk.

MEŽĀZIS

Darbs ir darbs, bet svarīga arī privātā dzīve. Vajag atrast līdzsvaru starp personīgajām vēlmēm un profesionālajiem mērķiem. Beidz darbu ātrāk un dodies pie saviem mīļajiem.

ŪDENSVĪRS

Tu dzīvo ar skatu nākotnē un katra jauna informācija noderēs redzesloka paplašināšanai. Varbūt internetā atrodi kādus vērtīgus kursus. Ir vērts pieteikties.

ZIVIS

Profesionālā jomā būsi autoritāte, taču situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas darīs nemierīgu. Vakarā sazinies un no sirds patērzē ar labāko draugu vai draudzeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu