Aptaujā noskaidrots Latvijas mazumtirdzniecības tīkls ar vislabākās kvalitātes piedāvājumu

Raksts tapis sadarbībā ar Lidl
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicātes foto

Starptautiskās sertifikācijas asociācijas “ICERTIAS” veiktajā aptaujā Latvijas iedzīvotāji ir atzinuši, ka tieši “Lidl” Latvijā ir mazumtirdzniecības tīkls ar vislabākās kvalitātes piedāvājumu.

Tāpēc “Lidl” nupat ir saņēmis augstākā līmeņa pieczvaigžņu zelta medaļu par vislabākās kvalitātes produktu piedāvājumu Latvijā.

Par Latvijas iedzīvotāju uzticību “ICERTIAS” piešķirtajiem apbalvojumiem liecina tas, ka vairāk nekā 74% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju labprāt iegādātos preci vai izmantotu pakalpojumu, kas saņēmis šādus apbalvojumus.

Foto: Publicātes foto

Kā tika veikta šāda aptauja?

“ICERTIAS” aptaujā respondentus aicināja nosaukt mazumtirdzniecības tīklu, kas pēc viņu personīgās vai tuvinieku personīgās pieredzes piedāvā augstāko kvalitātes līmeni Latvijā. Lielākā respondentu daļa atbildēja: “Lidl”!

Šveicē bāzētais “ICERTIAS” šo aptauju veica 2024. gada janvārī, un tajā piedalījās 1200 respondenti – Latvijas iedzīvotāji.

“Lidl” zīmolu piens un šokolāde jau 2023. gadā atzīti par labākajiem

Jau 2023. gadā, veicot Latvijas iedzīvotāju neatkarīgu aptauju, “ICERTIAS” arī noskaidroja, ka piena un šokolādes produktu “BEST BUY” kategorijā vislabāko cenas un kvalitātes attiecību Latvijā pēc iedzīvotāju domām nodrošina tieši “Lidl” ar saviem privāto zīmolu produktiem. Arī pēc šīs aptaujas “Lidl” Latvijā saņēma starptautisko apbalvojumu.

Foto: Publicātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu