Trūkst iedvesmas maltītēm? Ieskaties "Lidl" jaunajā recepšu portālā

Raksts tapis sadarbībā ar Lidl
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicātes foto

Viens no ikdienas grūtākajiem jautājumiem ir ļoti vienkāršs – ko šodien uztaisīt ēst? Lai ikdienas maltītes gatavošanu padarītu par iedvesmojošu un priekpilnu nodarbi, “Lidl Latvija” atklāj jaunu recepšu portālu “Lidl Virtuve” , kurā plašu recepšu klāstu ikdienai un svētkiem, steidzīgajiem un nosvērtajiem piedāvās šefpavārs Uģis Veits.

Beigušās idejas ģimenes vakariņām? Gaidāt ciemos draugus, ko vēlaties pārsteigt ar jauniem ēdieniem? Vēlaties izzināt jaunas pasaules garšas, bet trūkst prasmes? Visos šajos gadījumos ir vērts ielūkoties jaunajā “Lidl” recepšu portālā https://receptes.lidl.lv/, rast tajā atbildes un doties jaunos kulinārajos piedzīvojumos.

Šefpavārs Uģis Veits ir liepājnieks ar spožu profesionālo pieredzi, tādēļ viņa radītās receptes vienmēr ir ar svaigu un neparastu skatījumu – tās ir ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas un daudzveidīgas. “Kopā ar “Lidl” esam radījuši jaunu sastapšanās vietu visiem Latvijas ēdienu gatavošanas entuziastiem. Jaunajā platformā netrūks uzkodu, zupu, pamatēdienu, saldo ēdienu, veģetāro un vegāno recepšu – tiešām visām gaumēm un kulināro prasmju līmenim,” atklāj Uģis Veits.

Jaunajā recepšu platformā https://receptes.lidl.lv/ sākotnēji ir pieejamas vairāk nekā 150 receptes, kuru pagatavošanai izmantoti gardie un kvalitatīvie “Lidl” produkti. Receptes būs gan izlasāmas, gan noskatāmas video formātā. Portāls veidots lietotājiem ļoti ērtā veidā, ļaujot izvēlēties receptes atkarībā no maltītes veida, vai kādas specifiskas pasaules virtuves, kā arī pieejamiem produktiem un pagatavošanas sarežģītības.

Portāla recepšu klāsts turpmāk tiks regulāri papildināts ar jaunām, iedvesmojošām idejām, piemēram, piedāvājot jaunu ēdienu pagatavošanu no “Lidl” tematiskajās nedēļās pieejamiem produktiem. Gardēži būs priecīgi par Āzijas, Spānijas, Itālijas un citu pasaules reģionu ēdienu receptēm.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu