Pirmdienas horoskops: 18. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 18. martam.

AUNS

Gribas paveikt lielas lietas. Tavs tiešums atvērs ceļu uz cilvēku sirdīm, pozitīvā gaisotnē radīsies jaunas idejas un veidosies auglīga sadarbība. Nedēļa sākas iedvesmojoši.

VĒRSIS

Pavasarīgās noskaņas dabā piepilda ar enerģiju un iedvesmo domāt par pārmaiņām dzīvē. Esi gribējis mainīt darbu vai sākt biznesu? Uzņemties sabiedriskus pienākumus? Ikvienu ideju ir vērts apsvērt.

DVĪŅI

Tavs komunikācijas talants ļoti noderēs. Iespējams, vajadzēs risināt sarežģītus jautājumus, kurus sapiņķerējuši citi. Cilvēku dabā ir gudri spriest, bet dumji rīkoties. Tev būs jāglābj situācija.

VĒZIS

Tehnoloģijas attīstās gaismas ātrumā, parādās jauni „instrumenti”, ar kuru palīdzību uzlabot darbu procesus, un vairs īsi nevar iet ierasto ceļu. Piesakies kursos vai apmeklē semināru.

LAUVA

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Ienākumu optimizācija nav ilgtermiņa risinājums, tāpēc raugies pēc jaunām peļņas iespējām.

JAUNAVA

Daudz emociju. Tev kā perfektas kārtības mīļotājam var nebūt pieņemama kolēģu attieksme pret darāmo, daži vadības lēmumi vai uzdevumi šķist kaitinoši, vai nepatikt biznesa partneru darba stils. Sarežģīta diena.

SVARI

Pacilāts noskaņojums, kad gribas dejot pus solīti virs zemes. Prātā un sirdī jau pavasaris... Ar entuziasmu ķersies pie visiem darbiem, arī tādiem, kas iepriekš iekavējušies, jo netīkami.

SKORPIONS

Tu esi cilvēks, kurš pats zina, ko dara un par izdarīto spēj uzņemties atbildību. Tomēr reizumis der ieklausīties kolēģu viedoklī un pieņemt to, ka skats no malas var būt ļoti noderīgs.

STRĒLNIEKS

Iedomājies, ka piedalies šaha partijā, kurā jāizdomā vairāki gājieni uz priekšu. No racionālas un pragmatiskas pieejas atkarīgi panākumi profesionālajā jomā un arī peļņa.

MEŽĀZIS

Tev patīk noteikta lietu kārtība, taču reizumis dzīve vēlas pārbaudīt cilvēka elastību. Nevajag šaubīties, svārstīties un izdomāt dažādus iemeslus, lai kaut ko nedarītu. Rīkojies!

ŪDENSVĪRS

Esi modrs un aktīvs, jo kādas lieliskas iespējas atrodas tepat līdzās. Vienīgi vajag laikus pamanīt un izmantot situāciju savā labā. Viegli gan nebūs, taču ir vērts papūlēties.

ZIVIS

Optimistisks noskaņojums – sejā smaids un sirdī labestība. Viegli sapratīsies ar cilvēkiem un tādejādi veidosies arī sekmīgi lietišķie kontakti. Labs nedēļas sākums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu