Trešdienas horoskops: 20. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Horoskops trešdienai, 20. martam.

AUNS

Labs laiks peļņai. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai ienākumu pārdali, un esi modrs, jo kādi varianti var rasties pavisam pēkšņi. Nedrīkst palaist garām iespēju.

VĒRSIS

Tehnoloģijas attīstās, un tavs prāts ir atvērts jaunai informācijai. Ieskaties kursu piedāvājumā. Kaut kas jāpamācās, lai vari sekmīgāk darboties. Zināšanām ir nozīme.

DVĪŅI

Darbā iespējama nesaprašanās ar vadību. Ja rodas sajūta, ka tavs potenciāls ir lielāks un iespējas ir plašākas, ielūkojies darba sludinājumos, vai apdomā biznesa projektus.

VĒZIS

Cilvēki saprot tevi no pus vārda, un sajūta, ka tieši šādus priekšlikumus jau gaidījuši. Vari strādāt pie projektiem, kas sola peļņu, veidot budžetu, apspriest līgumus.

LAUVA

Solīts makā nekrīt – ne velti radies šāds sakāmvārds. Nepaļaujies pārāk uz kolēģu vai biznesa partneru solījumiem. Labāk visu kontrolēt un pārbaudīt pašam, izvairīsies no nevajadzīgiem „pārsteigumiem”.

JAUNAVA

Smaids un pozitīvisms ir vislabākais līdzeklis, lai atrisinātu samezglotus jautājumus. Liec to lietā un cilvēki atbildēs ar to pašu. Laba diena dažādu "asumiņu" noregulēšanai.

SVARI

Garastāvoklis šodien nav tas pozitīvākais. Darbā daudz pienākumu, bet rezultāts nav redzams. Ja kaut kas nav pa prātam, meklēt citu darbu vai pievērsies privātajam biznesam.

SKORPIONS

Zelta dālderi kokos neaug, ir krietni jāpapūlas, lai pie tiem tiktu. Raksti projektu, biznesa plānu un strādā pie jaunam idejām.. Būs tas, ko pats izdomāsi un izdarīsi.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā vidē iespējamas neprognozējamas situācijas un jauni pienākumi. Lai realizētu ieceres, ieteicams apgūt ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā.

MEŽĀZIS

Pavasarīgi gaisīgs noskaņojums un darbs nav pirmajā vietā. Arī tādas dienas gadās. Nevajag ķerties pie svarīgām lietām, jo arī rīt būs diena. Palutini sevi.

ŪDENSVĪRS

Saki labus vārdus un uzsmaidi cilvēkiem. Šai dienai ir gaiši pozitīvs fons. Iespējama sirsnīga tikšanās vai notikumi, kas kaut ko maina dzīvē.

ZIVIS

Jaunas un vilinošas iespējas var pavērties karjerā vai biznesā, un tas iedvesmos. Tikai aizraujoties ar jauniem projektiem, neatstāj novārtā mājiniekus. Vakarā sarīko ģimenisku pasākumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu