Korejiešu dizainera Rokh apģērbi un aksesuāri drīzumā Latvijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: H&M

H&M ar prieku paziņo par sadarbību ar jauno zīmolu Rokh. Rokh, ko apbrīno par eksperimentāliem garderobes elementu risinājumiem, ir izstrādājis korejiešu dizainers Roks Hvangs (Rok Hwang). Viņš ir iecienīts ar saviem gudri pielāgojamiem dizainiem, kas piesātināti ar neparastu eleganci.

Rokh H&M kolekcijas varoņi ir Rokh pielāgojamie apģērbi, sākot no divu kārtu mēteļiem un beidzot ar kleitām ar noņemamu apakšmalu, kā arī lietišķiem korsetes stila tērpiem un rotaļīgām, biroja stilā ieturētām somām un izteiksmīgām rotaslietām.

"Rokh ir jaunā korejiešu dizaineru viļņa priekšgalā, kuru konceptuālie un vienlaikus valkājamie apģērbi šobrīd valdzina modes cienītājus. Mēs lepojamies, ka varam piedāvāt dizainera Roka Hvanga kolekciju ar pielāgojamu garderobes klasiku, un mēs nevaram vien sagaidīt, kad redzēsim, kā mūsu pircēji tos valkās," saka Anna Sofija Johansone, H&M radošā padomniece un sieviešu apģērbu dizaina nodaļas vadītāja.

Foto: H&M

"Rokh dizainam ir klasisks izskats un radikāla konstrukcija, kas nodrošina pārlaicīgu pieeju dizainam. Es ļoti priecājos, ka, pateicoties šai nozīmīgajai kolekcijai ar H&M, mūsu redzējums būs pieejams vēl vairāk klientiem visā pasaulē," saka Rokh radošais direktors Roks Hvangs

​Kolekcija, kas ietver sieviešu un vīriešu apģērbus, un aksesuārus, būs pieejama tiešsaistē hm.com 2024. gada 18. aprīlī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu