Ceturtdienas horoskops: 21. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 21. martam.

AUNS

Būs jauni plāni un galvā miljons domu, tikai nestāsti visai pasaulei. Skauģu netrūkst, kaut arī dažkārt viņi par draugiem vai labvēļiem uzdodas. Īpaši apdomīgs esi finanšu lietās.

VĒRSIS

Darbs atkal pirmajā vietā. Ko darīt, ja tāds liktenis... Vai žēloties? Nē – tieši pretēji. Tavs veikums tiks novērtēts un, iespējams, nāks pat kāds jauns un vilinošs piedāvājums.

DVĪŅI

Šodien profesionālajā vidē var rasties ne mazums situāciju, kas kaitinās, bet jāsaglabā miers. Taču, ja apstākļi tevi nepavisam neapmierina, tad jālūkojas pēc labāka varianta.

VĒZIS

Nebūtu vēlams uzņemties finanšu saistības, bet, ja tādas ir -izturēties atbildīgi. Nomaksā rēķinus savlaicīgi. Lietišķajos jautājumos iespējama kavēšanās.

LAUVA

Ļoti daudz pienākumu profesionālajā jomā, bet var atklāties, ka pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu. Mācīties nekad nav par vēlu, un tavs rosīgais prāts visu ātri uztver.

JAUNAVA

Nopietna diena. Var nākties risināt problēmas darbā, bet labs palīgs būs intuīcija. Runā par svarīgām tēmām, pastāvi uz savu un neļaujies, lai kāds „apvārdo”.

SVARI

Dzīve izsitusies no ierastā ritma un stabilitātes, kas tev ir tik svarīga. Centies koncentrēties, jo nav jau tā, ka viss slikti. Iespējami interesanti profesionālie izaicinājumi.

SKORPIONS

Nedaudz „burkšķīgs” noskaņojums, taču no piktošanās nebūs nekāda labuma: neiesaisties strīdos un neļaujies provokācijām.

Ja jāpieņem lēmums, tad izdomā, ko patiesi vēlies.

STRĒLNIEKS

Mundro un enerģisko Strēlnieku pārņēmusi melanholija un mazliet tāda kā grūtsirdība... To mēdz dēvēt par pavasara nogurumu. Šodien nepārslogo sevi ar darbiem.

MEŽĀZIS

Nepaļaujies uz solījumiem, skaistiem vārdiem un vispārzināmām patiesībām, ko kāds vēlas iestāstīt. Rezultāti būs tikai tam, ko izdomāsi un izdarīsi pats.

ŪDENSVĪRS

Cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies un piedāvās iesaistīties interesantos projektos. Nevajadzētu paļauties uz veiksmi, bet ar neatlaidīgu darbu sasniegsi vēlamos rezultātus.

ZIVIS

Lietišķo darbu dunu nomainījis nesteidzīgāks ritms. Domas nav pie profesionālajiem pienākumiem, bet gribas sūtīt un saņemt mīļas īsziņas un doties uz romantisku tikšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu