Svētdienas horoskops: 24. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 24. martam.

AUNS

Sirsnīgi brīži kopā ar mīļiem cilvēkiem. Pie būtiskiem saimniecības darbiem neķeries, nav īstais laiks. Labāk noorganizē izbraucienu dabā vai kādas sportiskas aktivitātes.

VĒRSIS

Šodien atpūties, dari to, kas uzlabo omu, un sazinies ar draugiem, lai vienkārši papļāpātu. Varbūt uzzināsi jaunu informāciju, kas izrādīsies svarīga un noderīga.

DVĪŅI

Daudz sarunu par svarīgām lietām. Cilvēki tiecas pie tevis, lai taujātu padomu un uzticētu savus noslēpumus. Palīdzēt vajag, bet raugies, lai tavas intereses nepaliek otrajā plānā.

VĒZIS

Emocionāla diena. Varbūt šis ir tas brīdis, kad jāsakārto attiecības ar pagātni, lai dotos tālāk. Liels atbalsts no ģimenes un mīļotā cilvēka, ieklausies viņu ieteikumos.

LAUVA

Izklaides ar draugiem un pavasarīgi romantiskas noskaņas. Burvīga diena arī randiņam, bet brīvajiem ļaudīm – aizraujošiem, romantiskiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Jauka diena kopā ar saviem mīļajiem. Vari kaut ko kopīgi pasākt, sirsnīgi izrunāties. Mundrumam un enerģijas uzkrāšanai noderēs kustīgas aktivitātes vai pārgājiens.

SVARI

Esi pelnījis atpūtu – tādu, kā vien vēlies. Lieliski jutīsies ģimenes lokā, kopā pastrādājot mājas saimniecībā un pēcāk sarīkojot mazu ballīti vai pikniku dārzā.

SKORPIONS

Iespējami dažādi pozitīvi pārsteigumi. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstis, pāriem iespējas ieraudzīt mīļotajā jaunas personības šķautnes.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi, tikai neapspried tos ar citiem. Izbaudi attiecību krāšņumu un atceries, ka tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana.

MEŽĀZIS

Daba mostas un arī dvēselē rotaļīgi saules stari. Velti laiku sev un mīļotajam cilvēkam. Kaislības viļņosies un garlaicīgi nebūs. Saimniecības darbi pagaidīs.

ŪDENSVĪRS

Aktuāli sirdslietu jautājumi. Galvenais nav vārdi, bet darbība, un, iespējams, ka privātajā dzīvā kaut kas izvērtējams. Uzklausi mīļoto cilvēku un esi tolerants.

ZIVIS

Attiecībās ar otro pusīti var rasties spriedze, tāpēc neļauj vaļu emocijām, neapvainojies, neieraujies sevī. Atklāta saruna ļaus atgūt dvēseles mieru un harmoniju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu