Visjaunākais telefons, dators un pulkstenis – izvēlēties līzingu vai abonēšanu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Apple ierīces
Apple ierīces Foto: Publicitātes foto

Sapņojat par pašu jaunāko “iPhone”, datoru “Mac”, “Apple Watch” viedtālruni vai citām “Apple” ierīcēm? Ar “Smart Deal” varat tos abonēt bez pirmās iemaksas – maksājot tikai vienu maksājumu mēnesī. Tikai nesajauciet šo pakalpojumu ar līzingu – abonēšanas mēneša maksājumi ir līdz 30 procentiem mazāki par standarta līzinga pakalpojumiem, turklāt ierīces var pastāvīgi atjaunināt.

Pēc Nikolaja Zaikina, “iDeal Latvia” vadītāja, teiktā, pakalpojums “Smart Deal” ir izstrādāts, ievērojot patērētāju paradumu izmaiņas.

“Pēdējās desmitgadēs patēriņa tendences ir būtiski mainījušās – mēs vairs nepērkam saturu kompaktdiskos vai kasetēs, bet vienkārši abonējam savu iecienītāko mūziku vai filmas. Daži ražotāji pat piedāvā abonēt ne tikai savus automobiļus, bet arī atsevišķas to funkcijas. Nolēmām lietotājiem tādā pašā veidā piedāvāt visjaunāko “Apple” sniegto pieredzi,” saka N. Zaikins.

iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Foto: Publicitātes foto

Viņš norāda, ka šis pakalpojums ir piemērots ļoti lielai daļai “Apple” lietotāju, kuri nekavējoties vēlas izmantot jaunākās tehnoloģijas.

“Meklējām veidus, kā sniegt viņiem šādu iespēju, tikai vienkāršāk, elastīgāk un lētāk, salīdzinot ar līzingu. Pamanījām, ka Latvijā telefonus un viedpulksteņus vidēji maina ik pēc viena vai diviem gadiem, bet planšetes un datorus – ik pēc trim,” apgalvo N. Zaikins.

Viņš saka, ka “Smart Deal” pakalpojums ne tikai ātri un vienkārši ļauj uzsākt “Apple” ierīču izmantošanu, bet arī tās vienmēr nomainīt pret jaunām.

“Abonēšanas būtība ir ļoti vienkārša – par vienu mēneša maksājumu “Smart Deal” lietotāji izmanto izvēlēto vienu vai vairākas ierīces: “iPhone”, “Mac”, “Apple Watch”, “iPad” vai citas. Pēc viena, divu vai trīs gadu perioda jums atliek tikai ierīci atdot atpakaļ, izvēlēties jaunu un atkal sākt izmantot visjaunākās “Apple” tehnoloģijas,” stāsta N. Zaikins.

Ātri un vienkārši – bez priekšapmaksas vai ķīlas

Eksperts uzsver, ka, izmantot “Smart Deal” pakalpojumu ir pavisam vienkārši – abonementu par pasūtīt jebkurā “iDeal” veikalā vai internetveikalā.

“Tam nav nepieciešama pirmā iemaksa vai ķīla. Abonementu var pasūtīt jebkurš pilngadīgs Latvijas Republikas pilsonis, apliecinot savu identitāti. Kad samaksāta pirmā mēneša iemaksa, uzreiz var sākt lietot izvēlētās ierīces,” saka N. Zaikins.

Apple Watch SE
Apple Watch SE Foto: Publicitātes foto

Viņš piebilst, ka tie lietotāji, kuriem jau ir Apple ierīce un kas vēlas to atjaunināt, izmantojot “Smart Deal”, var ietaupīt vēl vairāk, izmantojot apmaiņas pakalpojumu.

“Lietotājiem, kuri atdod savu veco ierīci, tiek piešķirta atlaide, ko viņi var izmantot, lai pasūtītu abonementu. Turklāt “iDeal” eksperti bez maksas var palīdzēt jums pārcelt datus no vienas ierīces uz otru. Viņi arī demonstrēs katras ierīces darbību, atklās sniegtās iespējas un, noskaidrojuši jūsu vajadzības, ieteiks vispiemērotākās,” saka N. Zaikins.

Pēc viņa teiktā, lietotāji paši izvēlas, kad vēlēsies atjaunināt “iPhone”, “Apple Watch”, “Mac” un “iPad” – pēc gada, diviem vai trim.

“iDeal” pārstāvis pievērš uzmanību, ka tad, ja ierīces vēlas abonēt internetā, preces jāieliek pirkumu grozā un tad jāizvēlas apmaksas veids “Smart Deal”.

“Tīmekļvietnē var pārbaudīt, kā atkarībā no atšķirīga abonēšanas termiņa mainītos maksājumu lielums. Kad izvēlas piemērotāko un samaksā pirmo mēneša maksājumu, atliek tikai sagaidīt savas ierīces – tās varam piegādāt mājās, uz pakomātu vai pircējam ērtāko “iDeal” veikalu,” stāsta N. Zaikins.

Pēc eksperta teiktā, kad beidzas “Smart Deal” termiņš, klients izvēlas – atdot veco ierīci pārdevējam un izvēlēties jaunu modeli vai arī pārtraukt abonēšanu.

Varat vairs netaupīt – esiet pirmie, kam ir jaunākais “Mac”

MacBook Air M3
MacBook Air M3 Foto: Publicitātes foto

Pēc N. Zaikina teiktā, “Smart Deal” pēc būtības maina jaunāko tehnoloģiju lietošanas noteikumus – lai tās iegādātos, vairs nav nepieciešams ilgi krāt, jo, izmantojot abonēšanu, var pasūtīt pat ierīces, kas tikko parādījušās tirdzniecībā.

“Ja lietotāja kvalitatīvam darbam un atpūtai nepieciešamas jaunākās “Apple” ierīces, abonēšana to atbrīvo no ilgas gaidīšanas un sevis ierobežošanas, kamēr varēs tās iegādāties. Ar “Smart Deal” var pasūtīt pat tādas ierīces, kas tikai tagad parādās tirdzniecībā. Piemēram, ne viens vien lietotājs jau abonē jauno datoru “MacBook Air” ar jaudīgo M3 mikroshēmu, kas laists klajā tikai pirms dažām nedēļām,” saka N. Zaikins.

Pēc viņa teiktā, svarīgi, ka vienlaikus var abonēt ne tikai vairākas “Apple” ierīces, piemēram, “iPhone”, “Mac”, “Apple Watch” vai “iPad”, bet reizē ar tām arī dažādus piederumus un aksesuārus. Sākot no dažādu modeļu bezvadu “AirPods” austiņām, līdz lādētājiem, vāciņiem, tastatūrām un stilīgām viedpulksteņu siksniņām.

“Abonements ļauj viegli izmantot visu “Apple” ekosistēmu. Visērtākais ir tas, ka neatkarīgi no izvēlēto ierīču un piederumu daudzuma, norēķināties var ar vienu maksājumu mēnesī”, uzsver N. Zaikins.

Jauni atkal un atkal, bet vecie – neapput atvilktnēs

“iDeal” pārstāvis uzsver, ka “Smart Deal” no līzinga atšķiras ne tikai ar mazākiem maksājumiem un iespēju ierīces pastāvīgi atjaunināt, bet arī atrisina novecojušo un vairs nevajadzīgo ierīču problēmu, lai tās apputējušas nestāvētu atvilktnēs.

iPad 10th
iPad 10th Foto: Publicitātes foto

“Mūsdienu lietotāji vēlas, lai lietu ir mazāk, bet vienlaikus – ērtu ikdienu, ko atvieglotu progresīvas tehnoloģijas. Viņiem tāpat ir svarīgi ietaupīt, spēt plānot savus izdevumus, zināt, kādu ietekmi uz vidi atstāj ierīču lietošana. “Smart Deal” atbilst visām šīm vajadzībām – abonements ir ilgtspējīgāks veids, kā iegūt vismodernākās “Apple” ierīces, nevis ik pēc dažiem gadiem aizvien iegādāties jaunas,” saka N. Zaikins.

Pēc viņa teiktā, kad beidzas abonements, un klients izvēlas jaunu ierīci, par veco “iDeal” pienācīgi parūpējas.

“Lai samazinātu ietekmi uz vidi un resursus, katru atpakaļ atdoto ierīci rūpīgi novērtējam. Ja ir iespējams, to sagatavojam turpmākai lietošanai citiem lietotājiem, bet, ja tas nav iespējams, – parūpējamies par tās pārstrādi. Tādā veidā vecie telefoni, planšetes vai austiņas nekļūst par elektroniskajiem atkritumiem,” saka N. Zaikins.

Izvēlēties vispiemērotākās “Apple” ierīces un uzzināt visus “Smart Deal” nosacījumus varat tīmekļvietnē https://www.ideal.lv/smart-deal

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu