Košas izklaides pa Rīgas jumtiem – novērtē KIWIE STUDIO jaunāko veikumu Jump Space “Spice” batutu parkā + VIDEO

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijā bāzētais mākslinieku kolektīvs KIWIE STUDIO ar īpašu telpai un atmosfērai pielāgotu sienu gleznojumu ir iedzīvinājis Jump Space “Spice” batutu parku, lai jebkura vecuma aktīvās atpūtas un izklaides cienītājiem piedāvātu vēl autentiskāku parka apmeklējuma pieredzi.

Batutu parki ir kļuvuši par bērnu, pusaudžu un ģimeņu ļoti iecienītu brīvā laika pavadīšanas vietu, lai drošā vidē veselīgi un aktīvi atpūstos, stiprinātu savas fiziskās spējas vai pulcētos kopā kā ballīšu vietā. Viens no spilgtākajiem Latvijas grafiti mākslas vides tēliem KIWIE ir sniedzis īpašu pienesumu Jump Space “Spice” batutu parkam, lai parka viesi to izbaudītu vēl īpašākā atmosfērā.

“Sadarbību ar KIWIE STUDIO iedvesmoja kopīgas vērtības, kas balstās dinamisku kontrastu un kustības sniegtā enerģijā. Mūsu iecere ir mudināt batutu izklaides sniegto pieredzi atklāt arvien plašākam un dažādākam cilvēku lokam – neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai ikdienas aktivitātes līmeņa. Jau šobrīd paredzam, kā pa Rīgas jumtiem nebēdnīgi lēkājošie KIWIE tēli parka viesiem liks aizmirsties un ļaut sevī izjust drosmīgo, mazliet dumpīgo un domās brīvo ielu sporta entuziastu,“ atzīmē Jump Space projektu vadītāja Santa Gailuņina.

“Radīt lāčus, kuri lēkā par Rīgas jumtiem, šķita īstais motīvs, lai rezonētu ar Jump Space parka tematiku. Pielāgoties parka darba laikam mums bija interesants izaicinājums. KIWIE STUDIO mākslinieki Thobek un Saim sienu apgleznoja trīs naktīs. Batutu parkā jau dominēja spilgtas krāsas, bet nolēmām to paspilgtināt ar vēl spēcīgākiem kontrastiem, kas prasīja ap 50 krāsu bundžas, miksējot tās ar kompresora slapjajām krāsām,” tapušo grafiti gleznojumu komentē KIWIE STUDIO komanda.

Noskaties, kā grafiti mākslas darba tapšana ir iemūžināta video. Sienu gleznojums jau ir pieejams Jump Space “Spice” apmeklētājiem. 1200 kvadrātmetru lielais batutu parks atrodas tirdzniecības centra "Spice" otrajā stāvā līdzās pusaudžu un vecāku iecienītiem restorāniem.

Par Jump Space

Jump Space ir uzņēmuma “Lieliska dāvana” pārvaldītas koncepta izklaides vietas ar iekštelpu batutu parkiem Rīgā – tirdzniecības centrā “Spice” un Krasta ielā 52. Ar mērķi nodrošināt drošu, veselīgu un jautru izklaidi cilvēkiem visās vecuma grupās, batutu parkos pieejami basketbola laukumi, porolonu baseini, kāpšanas siena, spēļu zonas un atpūtas stūrīši.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu