To, ka Latvija ir slēpošanas un kalnu lielvalsts, zinām jau izsenis, vēl vairāk, latvieši ne tikai kaismīgi slēpo, bet izvēlas arī kalnu velosipēdus. Priekuļu pusē esošais veikals “Strazdu Grava” nodrošina ar inventāru kā slīdētājus, tā pedāļu minējus visā Latvijā jau divdesmit gadus. Kas ir viņu veiksmes formula?

Vai esi slēpojis ar slēpēm, ko apkopis un ievaskojis bijušais olimpietis, kurš palīdzējis biatlonistam Andrejam Rastorgujevam tikt pie medaļas? Vai braucis ar velosipēdu, ko braukšanas kārtībā sagatavojis biatlonists, kam pieder vairāki Latvijas rekordi? Vai šāds ekskluzīvs pakalpojums pieejams tikai izredzētajiem? Nē! Kas jādara, lai tiktu pie šāda servisa? Jādodas uz Priekuļiem un jāmeklē “Strazdu grava”, kur, gluži kā svaigi izšķīlušies cālēni, cits pie cita drūzmējas kā jauni, tā lietoti velosipēdi. Nākot ziemai, tie atbrīvo vietu slēpēm un slidām.

Veikala komanda ir pieci vīri, gluži kā pieci pirksti rokai, gatavi strādāt komandā, katrs ir svarīgs, katrs dara savu darbu un kopā veido perfekti darbojošos mehānismu. Ja nepieciešams, var savilkties dūrē un izcīnīt uzvaras, pārvarēt zaudējumus; javajag – var iedot pieci un priecāties. “Mēs esam kā ģimene,” saka viens no “Strazdu Gravas” dibinātājiem Uldis. “Patiesībā ģimenes mēs laikam redzam retāk nekācits citu. Esam pieslīpējušies viens otram, noķēruši kopīgu ritmu. Esam kā labi apkopts velosipēds, kas gatavs ceļam.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X