"Bolt": pēc vaučeru ieviešanas Rīgas lidostā tarifi nav mainījušies

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

 "Bolt" tarifos nav veiktas izmaiņas pēc vaučeru programmas ieviešanas Rīgas lidostā, sacīja "Bolt" vecākais operāciju speciālists Nils Kacars.

Viņš norādīja, ka kopbraukšanas pakalpojuma cena var svārstīties atkarībā no dinamiskā cenas reizinātāja, kas piemērojams gadījumos, kad pieprasījumus pārsniedz attiecīgajā lokācijā pieejamo autovadītāju skaitu.

Kacars piebilda, ka lidosta ir vieta, kurā iespējams sastapties ar izteiktām kopbraukšanas pakalpojumu cenu svārstībām atkarībā no lidojumu biežuma, attiecīgās diennakts stundas un tuvumā pieejamo partneršoferu daudzuma.

Jau ziņots, ka Rīgas lidostas Apmeklētāju centrā šogad 11.aprīlī sāka taksometru vaučeru tirdzniecību braucieniem no lidostas uz pilsētas centru un Pārdaugavu. Vaučera cena ir 33,5 eiro.

Iepriekš iegādātos vaučerus pasažieri var izmantot to pārvadātāju taksometros, kas saņēmuši īpašās licences kartītes darbam lidostas teritorijā, - "XTaxi" un "TaksiLV". Šie taksometri atrodas pirmajā līnijā pie izejām no ielidošanas termināļa.

Savukārt vaučeru darbības zona orientējoši ietver teritoriju starp Krišjāņa Valdemāra, Skanstes, Lāčplēša un Valmieras ielu līdz Tallinas ielai Rīgas centrā, kā arī teritoriju no Kārļa Ulmaņa gatves līdz Kurzemes prospektam Pārdaugavā.

Lidostā iepriekš norādīja, ka vaučerus nav iespējams izmantot citu zīmolu vai citu pārvadātāju transportlīdzekļos.

Pasažieri, kuri braucieniem no lidostas nevēlēsies izmantot vaučerus, arī turpmāk varēs norēķināties par braucienu atbilstoši katra taksometru pārvadātāja noteiktajiem laika un attāluma tarifiem, izvēlēties sabiedrisko transportu, kopbraukšanas auto pakalpojumu vai doties prom no lidostas ar savu vai sagaidītāju auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu