Garkalnes novadā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Garkalnes novadā automašīna notriekusi 56 gadus vecu vīrieti, kurš notikuma vietā miris, aģentūra LETA uzzināja valsts policijā.

Negadījums noticis autoceļa Baltezers-Saulkalne 6.kilometrā, kur 1992.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW notriecis 1959.gadā dzimušu gājēju. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā gājis bojā.

Rīgā, Aspazijas bulvārī, iepretim Latvijas nacionālajai operai un baletam pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transporta līdzekli notrieca 2000.gadā dzimušu meiteni un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī meitene ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Emmas ielā, automašīna «Ford Focus» notriekusi gājēju - 2000.gadā dzimušu meiteni, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā valstī vakar reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 26 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta seši cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu