Vai tiešām vīrieši izvēlēsies robotus - mīlnieces, kas imitē orgasmu? Skat, kā top mīlas verdzenes!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video. Chanel 4

Nav noslēpums, ka zinātne dara visu, lai pēc iespējas ātrāk attīstītu perfektu mīlnieci - robotu, kas spētu piepildīt sava saimnieka detalizētākās seksuālās fantāzijas. Vai tas nav drauds veselīgām seksuālajām attiecībām?

Kā uzsver zinātnes akadēmiķi, seksa roboti noteikti veicināšot vīriešu skaitu, kuru vienīgās romantiskās attiecības būs tikai ar lelli. Iespējams, dzīva sieviete viņam vairs nebūšot nepieciešama, raksta «New York Post».

Šīs robotizētās lelles patiesi šķiet dzīvas - viņām ir ne vien silta silikona āda, bet nu jau augsto tehnoloģiju sasniegumi paver viņām iespēju runāt un pat flirtēt ar savu saimnieku.

Vēl vairāk - viņa spēj imitēt orgasmu!

Kā uzsver ētiskā aspekta pētnieki Neils Makarturs un Markijs Tvists no Manitobas Universitātes, psihoterapeitiem vajadzētu sākt studēt šāda veida atkarības un attiecības ar nedzīvām personām - lellēm jeb, kā viņi saka,

apzināties «digiseksualitātes» sekas.

«Te ir jautājums par to, ko šie seksa roboti aizsāks cilvēka seksuālajā dzīvē. Tehnoloģijas, kā zināms, spēj daudz - vai dzīva būtne spēs ar to konkurēt?» jautā pētnieki.

Caught Harmony beta testing herself today! #realbotix #realdoll #harmonybot #madeinusa #sexrobot

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Titulbildē redzamais vīrietis, pēc izglītības inženieris, tā arī nespēja nodibināt attiecības ar sievieti, tomēr ar šo robotu viņš jūtas laimīgs. «Ar viņu man ir sekss četras reizes nedēļā, un nereti es viņu vedu pusdienās,» raidījumā «Channel 4» runā inženieris.

Harmony answers your questions! Follow @realbotixxx on twitter.

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Vienīgais mierinājums - tas ir dārgs prieks: seksa lelles maksā, sākot ar 20 000 dolāriem. Pircējs var izvēlēties ne vien acu un matu krāsu, bet arī krūšu izmēru.

Lellēs tiek ieprogrammēts saimnieka dzimšanas dienas datums, viņa iemīļotākās filmas un mūzika.

Vairums leļļu ir ar dabīgu ķermeņa siltumu un spēj imitēt orgasmu.

The world's first robot sex doll.

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Who would you choose?

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Just a handful of the beautiful options we offer for #Realdoll faces. Which one would you pick?

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu