Sākam tievēt! Izvēlēti «Vingruma maratona 2017» dalībnieki!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET un sporta klubs «Vingruma klubs» ar prieku paziņo, ka jaunā projekta «Vingruma maratons 2017» sezona ir sākusies! Lai arī pretendentu skaits bija liels un attiecīgi atlases process garš un grūts, visas pūles ir vainagojušās ar veiksmi, jo esam atlasījuši visapņēmīgākos un pārmaiņām motivētākos dalībniekus! Seši apņēmības pilni dalībnieki trīs mēnešus vismaz trīs reizes nedēļā sekos trenera norādēm, trenējoties, ievērojot pareiza uztura principus un veselīgu dzīvesveidu kopumā.

Signe Alksnīte (41), divu puiku mamma, ir apņēmusies trīs mēnešu laikā atbrīvoties no 10 kg liekā svara, atsākt valkāt 38. izmēra apģērbu, kā arī atgūt dzīves vieglumu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Foto: publicitātes

Aivars Peisenieks (52) projekta laikā vēlas atbrīvoties no 9 kg, uzlabojot savu pašsajūtu un vispārējos veselības rādītājus. Aivara veselīgā humora izjūta un spēja ar smaidu paskatīties ne tikai uz citiem, bet arī pašam uz sevi būs vislabākais sabiedrotais cīņā ar slinkumu un liekajiem kilogramiem.

Foto: publicitātes

Inga Muižniece (38) vēlas būt ne tikai veiksmīga biznesā, bet parūpēties arī par savu veselību. Tieši komforts pašai ar sevi, pēc Ingas domām, ir rādītājs, kas agrāk vai vēlāk atspoguļojas darbā un dzīves uztverē. Gūt atkarību no sporta – tas ir Ingas mērķis!

Foto: publicitātes

Ritvars Alksnis (58) ir nobriedis projekta laikā zaudēt 20 kg liekā svara, kas pēc aktīvo sporta gaitu beigšanas ir krietni palielinājies. Lai arī ir mēģinātas neskaitāmas diētas ar iespaidīgiem rezultātiem svara zudumā, to sekmes ir bijušas īslaicīgas. Vingruma maratons Ritvaru iedvesmo jaunam dzīves sākumam.

Foto: publicitātes

Gints Lange (32) ir mērķtiecīgs un gatavs ieraudzīt jaunā dienas gaismā skapī noglabātās drēbes, kas jau gadiem gaida pavasara atnākšanu! Tieši Vingruma maratons būs lielisks atspēriena punkts sasparoties treniņiem profesionālu treneru pavadībā labākai dzīves kvalitātei!

Foto: publicitātes

Sigita Bērziņa (29) ir gatava līdz savai 30 gadu jubilejai iegūt skaistākas un sievišķīgākas formas un gūt motivāciju nākamajiem 10 gadiem aktīvāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Patikt sev - tas ir Sigitas moto ceļā uz liekā svara zaudēšanu un labākiem veselības rādītājiem kopumā.

Foto: publicitātes

Turpmāko trīs mēnešu laikā katrs dalībnieks dalīsies ar savu pieredzi treniņos, ēšanas paradumos un treneru padomiem, kuriem varēs sekot līdzi jebkurš interesents. Ceram, ka dalībnieki iedvesmos ikvienu TVNET lasītāju pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē, izskatā, pašsajūtā un veselībā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu