Septembrī izsolīs «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus par 467 100 latiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septembrī paredzēts izsolīt dažādus likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošus nekustamos īpašumus Rīgā un dažādos Latvijas novados, kuru izsoļu kopējā sākumcena sasniedz 467 100 latus, liecina publicētie paziņojumi par izsolēm.

10.septembrī plānots izsolīt trīs dzīvokļus un četrus zemesgabalus Rīgā. Šo nekustamo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 215 000 latu.

Savukārt 11.septembrī paredzēts izsolīt piecus zemesgabalus, trīs zemesgabalus ar dzīvojamajām ēkām un vienu zemesgabalu ar nedzīvojamo apbūvi dažādos Latvijas novados. Šo nekustamo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 64 200 latu.

12.septembrī paredzēts izsolīt zemesgabalu un dzīvokli Rīgā, kā arī trīs zemesgabalus, vienu zemesgabalu ar dzīvojamo ēku un vienu zemesgabalu ar jaunbūvi dažādos Latvijas novados. Šo nekustamo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 78 300 latu.

13.septembrī paredzēts izsolīt ēku Jelgavā, piecus zemesgabalus, vienu zemesgabalu ar dzīvojamo ēku, zemesgabalu ar divām noliktavu ēkām un zemesgabalu ar nedzīvojamo ēku dažādos Latvijas novados. Šo nekustamo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 109 600 latu.

Izsoles notiks Rīgā, Ganību dambī 17a.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa pērn maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt bankas administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav īstenojams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Jūnijā bankas administrators atguvis aktīvus 3,045 miljonu latu apmērā, bet kopumā šogad atgūti «Latvijas Krājbankas» aktīvi aptuveni 19 miljonu latu apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu