«Credit24» zīmola īpašnieci iegādājas «International Personal Finance»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas ātro kredītu kompāniju «MCB Finance Group», kas ar zīmolu «Credit24» darbojas arī Baltijas valstīs, 6.februārī iegādājies Lielbritānijas ātro kredītu izsniedzējs «International Personal Finance» (IPF), aģentūrai BNS pavēstīja «MCB Finance Group» valdes priekšsēdētājs Rami Rihenens.

Viņš norādīja, ka nākamajos gados tiek plānota gan produktu klāsta paplašināšana, gan jaunu tirgu apgūšana. «Šis darījums mums dod pieeju ļoti vērtīgajai IPF ilgtermiņa pieredzei starptautiskajos tirgos un lielu finansiālo drošību, lai turpinātu būt par kredītēšanas tirgus un inovatīvu produktu attīstības līderi,» teica RIhenens.

Pēc viņa teiktā, uzņēmums turpinās darboties ar «Credit24» preču zīmi un esošjiem produktiem, vienlaikus strādājot arī pie modernākiem un ērtākiem kredītēšanas risinājumiem.

Darījums vērtība ir 23,8 miljoni britu mārciņu (30,26 miljoni eiro). «MCB Finance Group» galvenā mītne paliks Tallinā.

«MCB Finance Group» ar zīmolu « Credit24» izsniedz ātros kredītus Austrālijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā un Somijā. Latvijā darbojas uzņēmums «MCB Finance Latvia», kura īpašniece ir Igaunijas «MCB Finance», kas savukārt ir «MCB Finance Group» meitaskompānija.

IPF darbojas ātro kredītu izsniegšanā Čehijā, Lietuvā, Meksikā, Polijā, Rumānijā, Slovākijā un Ungārijā, bet nākamgad plāno sākt izsniegt ātros kredītus arī Spānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu