Par Latvijas labākajiem tirgotājiem atzīti astoņi uzņēmumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Šogad par labākajiem Latvijas tirgotāju konkursā «Latvijas labākais tirgotājs 2013» atzīti astoņi uzņēmumi, no kuriem visvairāk punktu ieguva SIA «Moin» viesnīcas restorāns «Mama» Jūrmalā.

Šogad Latvijas tirgotāju konkursā uzņēmumi netika izdalīti pa grupām, katrai grupai izceļot uzvarētāju, kā tas bija pirms gada. Tāpat arī netika atzīmēts viens konkrēts uzvarētājs. Kopumā no 167 pieteikumiem finālā izvirzīti 49 uzņēmumi un, balstoties uz ekspertu komisijas vērtējumu, piešķirtas astoņas galvenās balvas.

Galveno balvu līdz ar viesnīcas restorānu "Mama" ar 98 punktu vērtējumu ieguva uzņēmumi: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" Ventspils piedzīvojumu parks, SIA "Hansa pharma" "Benu aptieka" Rīgā, Stirnu ielā, SIA "Zaltes" veikals "Vidzeme" Rūjienā, SIA "Vita mārkets" veikals "Elvi" Ķekavā, SIA "VRPB" pilsētas galerija "Valleta" Valmierā, SIA "Grāmatu nams "Valters un Rapa"" veikals "Valters un Rapa" Rīgā, tirdzniecības centrā "Sky&More" un SIA "Dekna" kafejnīca "Magdelēna" Saldū.

Uzvarētāju diplomus kopumā ieguva 26 uzņēmumi, no kuriem ar 97 iegūtajiem punktiem vistuvāk galvenās balvas sasniegšanai bija: SIA "Lage Ltd" restorāns "Galleria d' arte" Rīgā, tirdzniecības centrā "Riga Plaza", SIA "Kastaņas AL" brīvdienu māja "Kastaņas" Kaibalā, SIA "Magistr" viesu māja "Villa Ksenija" Daugavpilī, SIA "Īves aptieka" Lielvārdē, SIA "Hansa pharma" Benu aptieka Nr.29 Ventspilī, SIA "Vinums" dzērienu veikals "Vinum" Rīgā un SIA "Vita mārkets" veikals "Elvi" Brocēnos.

Laureātu kategorijā "Latvijas labākais tirgotājs 2013" izvirzīti 13 uzņēmumi, no kuriem vistuvāk uzvarētāju kategorijai ar saņemtu 91 punktu vērtējumu bija SIA "Light House Jurmala" viesnīcas restorāns Jūrmalā, SIA "Tele2" mazais veikals "Tele2" Liepājā un SIA "Mego" lielveikals "Mego" Rīgā, Kurzemes prospektā.

Kategorijā "Dalībnieki" ar 80 punktiem žūrijas vērtējumā iekļuva SIA "Ābeles" mazais veikals "Bode" Mazsalacā un SIA ""Tele 2" mazais veikals "Tele 2" Daugavpilī.

Mazliet mazāk punktu saņēmuši 26 uzņēmumi, un tie tika pie konkursa uzvarētāja diplomiem, attiecīgi 13 dalībnieki atzīti par laureātiem, bet diviem piešķirta atzinība par izvirzīšanos līdz finālam.

Kā ziņots, šodien plkst.11 Rīgas domes sēžu zālē Rātslaukumā 1, Rīgā, tiks sveikti konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2013" finālisti.

Konkurss "Latvijas labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada. Tirgotāju asociācija to rīko kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašu sabiedrību.

Iepriekšējā konkursa galvenās balvas ieguvēji bija dāvanu un daiļamatniecības salons "Tīnes" Rīgā, "Caviar Club" Majoros, kafejnīca konditoreja "Silva" Jelgavā, tirdzniecības centrs Valmierā "Valleta", "Tele2" veikals Rēzeknē un konsultāciju kompānija "Retail Baltic".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu