6 pazīmes, kas liecina, ka tavs vīrietis tevi izmanto! (48)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ryan abel

Mūsdienās var sastapt ļoti daudz vīriešu, kuri dzīvo uz sieviešu rēķina. Šie vīrieši ir lieliski psihologi – viņi pārzina sieviešu sapņus, psiholoģiju, mērķus un vājības.

Iespējams, ka esi satikusi žigolo tipa vīrieti, ja…

  1. Vīrietis vienmēr izskatās kā no skatloga – lieliski ģērbts, dārga kosmētika, stilīgs matu griezums, viņa manikīrs ir izcils. Dāvanu vērtība, kuras viņš dāvina sievietei, ir proporcionāli tik dārgas, cik vērta ir sievietes bagātība, jo dāvanai ir jāpalīdz viņam sasniegt nospraustos mērķus.
  2. Pamazām viņš aizņem visu tavu dzīvi – izspiežot no tās tavus draugus, radus un tuviniekus. To viņam jādara, lai neviens tevi neietekmētu, nedotu padomus un «neatvērtu acis», viņš iemidzina tavu uzmanību.
  3. Vīrietis vienmēr «aizmirst maku». Jūsu attiecību nākamajā fāzē vīrietis arvien biežāk rada situācijas, kurās tu samaksā rēķinus. Iespējams, viņš aizņemas no tevis naudu un aizmirst atdot. Lielāki nekauņas pierunā tevi paņemt kredītu.
  4. Vārdi, vārdi, vārdi… Ne tikai vienkārši vārdi, bet komplimentu un neslēptu glaimu plūdi. Viņš sola tuvākajā laikā tevi precēt, tu esi viņa lielā mīlestība, tikai mazliet jāpagaida, kad uzlabosies viņa finansiālā situācija. Šī situācija var turpināties gadiem. Iespējams, tev tas apniks un tu pati būsi gatava apmaksāt kāzu izdevumus, ar to uzsēdinot sev uz kakla cilvēku, kurš vienmēr prasīs tavu uzmanību un finanses, situācija neuzlabosies nekad. Sliktākā gadījumā viņš var no tevis «aizņemties» naudu jūsu kāzām un aizlaisties.
  5. Tu nemitīgi risini viņa problēmas. Viņš vienmēr pratīs tevi iežēlināt, lai tu viņam palīdzi ar naudu, sakariem, rūpēm utt. Kolīdz tu gribēsi ar viņu parunāt par savām problēmām, viņš kļūs pavisam vienaldzīgs, viņu tas neinteresēs un uz viņa palīdzību neceri.
  6. Viņš nemitīgi interesējas par taviem ienākumiem un materiālo dzīvi – mašīnu, dzīvokli, banku kontiem, bet vienmēr sarunu novirzīs uz citu tematu, ja tas skars viņa materiālo stāvokli. Rezultātā viņš par tevi zinās visu, tu par viņu neko.

Uzmanies no šādiem vīriešiem, viņi mēdz salauzt sirdi, tādu vīriešu dēļ sievietes zaudē dzīvesprieku un pašapziņu. Ja ap tevi sāk spietot žigolo tipa vīrieši, iespējams, ka tava pašapziņa ir kritusies. Vienmēr atceries – tu esi pelnījusi pašu labāko, nenolaidies līdz žigolo tipa vīrietim.

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu