Tas ir pierādīts: prezervatīvi nebojā seksu! (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vīrieši un sievietes mīl nodarboties ar seksu kā ar, tā bez prezervatīva, apstiprina pētījums. Respondenti 18-59 gadu vecumā novērtēja savu seksuālo pieredzi kā juteklīgu un patīkamu vienādā skaitā: gan tie, kuri vienmēr lieto prezervatīvus, gan tie, kuri nelieto tos nekad!

Indianas Universitātes doktore Debija Herbenika veica pētījumu, lai noskaidrotu seksuāli aktīvu cilvēku attieksmi pret prezervatīviem, ziņo dailymail.co.uk.

Bieži dzirdēts, ka gumijas izstrādājuma dēļ vīrietis nespēj izbaudīt pilnvērtīgu seksu. Tāpat vīrieši sūdzas, ka prezervatīvs spiež vai doma, ka tas var pārplīst, neļauj sasniegt kulmināciju.

Pirms tam veikti arī pētījumi par to, kā sieviete izjūt vai neizjūt prezervatīva klātbūtni. Kā izrādās, daudzas sievietes nespēja atšķirt, vai kontracepcijas līdzeklis ir ieeļļots vai nav. Tāpat pētījumā tika atklāts, ka

vīriešu erekciju nekādi neietekmē prezervatīva uzvilkšana.

Šie pētījuma rezultāti ir ļoti būtiski, jo, kā pētījuma veicēji cer, tas spēs stiprināt cīņu ar HIV un STS slimībām. Jācer, ka tas spēs pārliecināt cilvēkus, īpaši jauniešus, lietot šo izsargāšanās līdzekli un ļaus baudīt mīlēšanos kvalitatīvi.

Kāda ir tava pieredze prezervatīvu lietošanā?

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu