11 miljoni cilvēku ASV uz laiku zaudē pieeju internetam (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

11 miljoni cilvēku ASV trešdien uz laiku zaudēja pieeju internetam tehniskas kļūmes dēļ, paziņoja interneta pakalpojumu sniedzējs «Time Warner Cable».

Laikraksts «Wall Street Journal» ziņoja, ka 11 miljoni «Time Warner Cable» klientu trešdienas rītā zaudējuši pieeju internetam uz vairāk nekā vienu stundu. Citi mediji ziņoja, ka tehniskā problēma skārusi klientus valsts mērogā.

«Tīkla nakts tehniskās apkopes laikā, kurā mēs pārvaldījām IP adreses, tika izplatīta kļūdaina konfigurācija, kuras rezultātā tika pārtraukta pieeja tīklam,» paziņoja «Time Warner Cable».

«Mēs nekavējoties noskaidrojām un koriģējām problēmas galveno cēloni un atjaunojām pakalpojumu [..] Mēs atvainojamies par jebkādām neērtībām, kas radušās mūsu klientiem. Tik liela kļūme ir ļoti nopietna, un mēs darām visu nepieciešamo, lai uzlabotu mūsu darbību ar mērķi nodrošināt, lai tas nenotiktu vēlreiz,» teikts kompānijas paziņojumā.

ASV federālie regulatori pirms dažām dienām piesprieda kompānijai naudassodu par to, ka tā nebija pienācīgi ziņojusi par dažiem interneta pieejas pārtraukumiem 2013.gadā, vēstīja «Wall Street Journal».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu